L'obra de teatre «El Futur» estrena aquest dissabte la nova programació del Teatre Auditori de Navarcles

Es posa en marxa un abonament que permet veure els quatre espectacles del trimestre a un preu reduït

«El Futur» estrenarà la temporada escènica de Navarcles
«El Futur» estrenarà la temporada escènica de Navarcles | Promocional
Redacció
22 de gener del 2020
Actualitzat a les 12:54h
L'obra de teatre El Futur, de Joan Yago, donarà aquest dissabte (a les 21 hores) el tret de sortida a la nova programació del Teatre Auditori Agustí Soler i Mas del Centre Cultural La Creueta. Es tracta d'un muntatge que neix de la Mostra d'Intèrprets Emergents de l'Escola Superior d'Art Dramàtic Eòlia, que situa l'espectador en un futur per imaginar com ens veuran els nostres besnéts a través de les fotografies antigues que sempre es troben en els racons de les cases. En el repartiment de l'obra —formada per set actors i actrius— hi trobem la navarclina Xènia Sellarès.

Les entrades per aquesta obra de teatre tenen un preu de 10 euros es poden adquirir a la taquilla del Teatre Auditori (de 5 a 7 de la tarda) i a través del web navarcles.fila12.cat. També es pot optar per comprar el nou abonament que s'ha posat en marxa, el TAN!, que permetrà a l'espectador poder gaudir de l'obra de teatre El Futur i dels tres espectacles més que es programaran aquest trimestre a un preu reduït (25 euros).

Un trimestre ple de cultura

El segon espectacle és La Febrada, que com sempre pujarà a l'escenari aquest febrer, durant la Festa Major d'Hivern. En aquesta ocasió, l'obra porta per títol El bandoler Capablanca fa nit a Sant Benet. Està escrita per Joan Antoni Hernández —en un clar to de comèdia—i dirigida per Sebastià Puig. La Febrada, que enguany arriba a la seva 31a edició, està organitzada pel Grup de Treball Febrada de Navarcles i, com és habitual, farà relluir els dots interpretatius d'un munt de navarclins i navarclines. Es podrà veure els dies 14 de febrer (20 hores), 15 de febrer (21.30 hores) i 16 de febrer (18 hores).

El tercer espectacle és el concert de Moon Vision —integrat per Albert Pardo, Xevi Collado i Júlia Collado— que es farà el 14 de març a les 22 hores. El grup va començar com a duo de música electrònica i el 2019 es va convertir en trio en incorporar la veu de Júlia Collado, que ha acabat arrodonint un projecte musical càlid, orgànic i sensual.

I, el quart espectacle, serà el monòleg de Patricia Sornosa, que ofereix un humor amb un estil combatiu feminista. Es podrà veure el 28 de març a les 21 hores. Amb aquest muntatge, Navarcles celebrarà de manera conjunta dos esdeveniments importants que se succeeixen al març: el Dia de la Dona i el Dia Mundial del Teatre. El monòleg porta per títol Desparezca aquí i és una invitació al riure furiós i a la reflexió lògica.