Súria va omplir en l'estrena de «Xocwitx, la Bruixa d'Edimburg» durant la Festa de Sant Sebastià

El Foment Cultural acollirà dues noves funcions els diumenges 26 de gener i 2 de febrer

Interpretació de «Xocwitx, la Bruixa d'Edimburg», el passat dilluns
Interpretació de «Xocwitx, la Bruixa d'Edimburg», el passat dilluns | David Martell
Redacció
22 de gener del 2020
Actualitzat a les 12:55h
Xocwitx, la Bruixa d'Edimburg, és el nou musical de creació pròpia que aquestes setmanes porten a l'escenari el grup de teatre del Foment cultural de Súria. Es tracta d'un musical, d'una durada aproximada de dues hores, amb guió i direcció del surienc Ricard Reguant i amb música escrita pel manresà David Martell. 

El musical es va estrenar el passat dilluns 20 de gener, dia de Sant Sebastià, festa local de Súria, i va omplir el teatre del Foment Cultural de Súria. Les dues representacions següents seran els propers diumenges 26 de gener i 2 de febrer a les 18h.

Es tracta d'un musical amb una quarantena d'actors, actrius i cantants a dalt de l'escenari, acompanyats amb música en directe per David Martell al piano i teclats, Rebeca Olmedo al violí, Maria Pelfort a la flauta travessera i Jordi Junyent a la bateria.

La història està ambientada en un poble escocès del segle XVIII, on els seus vilatans viuen feliços amb els seus ramats d'ovelles i on en els seus mercats el seu tresor més preuat i font de vida és la xocolata. La pau en aquell indret es veurà alterada per l'aparició de la bruixa Xocwitx (paper encarnat per Eduard Reguant) i els seus guardes els quals tenen la missió de robar tota la xocolata i les ovelles i deixar desolat tot el poble. Però en Walter, fill d'una humil família, intentarà aixecar els ànims de la gent i buscar un pla per recuperar tot allò que era el seu patrimoni.

Pel que fa a la música està basada en diferents estils. S'hi poden trobar cançons més corals amb influències celtes quan canten els vilatans, cançons amb un aire més distès i còmic quan apareixen les ovelles o cançons amb força dramàtica i tenebrosa quan canten la bruixa i els seus guardes. També s'hi poden escoltar cançons solistes més melòdiques i líriques com en tots els musicals.

Es poden adquirir les entrades per les dues properes funcions a la web del Foment Cultural, o una hora abans de les representacions al mateix teatre. El preu de les entrades són de 10€.
Arxivat a