L'entrenador del Hapoel Holon s'encara als periodistes i el club en la roda de premsa

Pedro Martínez no busca excuses davant uns israelians superiors

Stefanos Dedas durant el partit a Manresa
Stefanos Dedas durant el partit a Manresa | BCL
Xavier Sucarrats / Joel Peña
21 de gener del 2020
Actualitzat el 22 de gener a les 9:23h
Pedro Martínez, tècnic del BAXI Manresa, no ha buscat excuses en les moltes circumstàncies que assetgen el seu equip i ha reconegut sense embuts que el Hapoel Holon ha estat millor. Si Luke Nelson estava tocat, Ryan Toolson no hi era o l'equip ha tingut viatges complicats són aspectes que formen part del joc. Tàcticament, els israelians han aconseguit imposar el seu ritme i fins que el conjunt bagenc no s'hi ha adaptat no han aconseguit jugar millor. Els mals minuts s'han convertit en males defenses i mals atacs. Com l'estadística en llançaments de tres punts. Als darrers minuts, el joc s'ha equilibrat i als visitants els ha costat més anotar, El partit l'han acabat els jugadors que han mostrat més caràcter. Però de cara als propers compromisos cal l'aportació de tothom.

L'entrenador manresà ha considerat clau l'entrada de Luke Nelson. Fins avui era una incògnita si el jugador anglès podria jugar. De fet, "ha estat millor del què ens pensàvem", ha reblat Martínez. L'entrada de Nelson ha estat ja a la desesperada.


Martínez ha elogiat un cop més el públic del Nou Congost. No ha volgut polemitzar amb Stefanos Dedas, que ha titllat l'afició local d'agressiva, i ha vist un comportament absolutament normal.

Stefanos Dedas fa el numerat un cop acabada la roda de premsa

Stefanos Dedas ha estat el trist protagonista a la sala de premsa. El tècnic del Hapoel s'ha mostrat orgullós de la victòria del seu equip després d'haver controlat el partit durant 35 minuts i partir els darrers 5. Dedas s'ha desfet en elogis a Pedro Martínez i l'ha definit com un dels millors tècnics d'Europa.


Però després ha organitzat un espectacle com mai s'havia vist al Nou Congost. Al grec no li ha agradat una pregunta en què se li preguntava sobre el gest de tocar-se les orelles un cop el partit havia acabat. Dedas ha retret la pregunta i l'ha titllat de no professional. Posteriorment, s'ha encarat amb el cap de premsa del BAXI Manresa, Damià Badia, amb l'ajuda del seu cap de premsa tot cridant de mala manera. La sang no ha arribat al riu però s'han viscut moments de tensió entre premsa local i directiva manresana per un cantó i Dedas i el seu cap de premsa per l'altra. 

Els rebots ofensius del Hapoel Holon, clau del partit per Luke Nelson

"Hem començat lents i ens han matat els rebots ofensius que ens han agafat", així de clar ha sigut Luke Nelson quan ha definit el partit. Per l'escorta anglès, aquest inici fluix ha sigut la sentència per un BAXI Manresa que ha sabut trobar massa tard com poder retallar distàncies al Hapoel Holon. A més, Nelson ha lamentat després de la derrota que, tot i tenir bones opcions de tir, els ha costat molt poder anotar de tres. "No hem aconseguit fer bones les opcions de tir que ens donaven, però això ho podem millorar de cara al proper partit", ha rematat Nelson, que no ha volgut deixar passar l'ocasió per lloar l'afició del Manresa. Del Nou Congost ha reconegut que es crea una atmosfera que no havia vist mai i que no esperava l'ambient que s'ha generat tot i anar perdent.

Per part dels israelians, T.J. Cline s'ha mostrat molt satisfet per la victòria precisament perquè ha estat a Manresa. "Hem hagut de lluitar moltíssim perquè és un lloc molt difícil per jugar" ha explicat el pivot. Del partit en sí, ha explicat que han sabut controlar els temps del partit i això ha fet molt mal al BAXI Manresa.
Arxivat a