Tot a punt per una Festa Major d'Hivern de Sant Vicenç amb molta música i teatre

El municipi viurà, divendres, l'estrena absoluta del muntatge "Un encuentro sobrenatural", amb l'actor Roger Pera, i acollirà un concert de la famosa banda de versions Dalton Bang

Els Dalton Bang seran el plat fort de divendres a la nit
Els Dalton Bang seran el plat fort de divendres a la nit | Promocional
NacióManresa
21 de gener del 2020
Actualitzat a les 12:25h
Sant Vicenç de Castellet ja ho té tot a punt per a la seva tradicional Festa Major d'Hivern, que enguany tindrà els espectacles de teatre i els concerts com a protagonistes. En aquest sentit, el municipi estrenarà, aquest divendres dia 24 i en primícia, el muntatge Un encuentro sobrenatural, dirigida pel santvicentí Joaquim Bundó i interpretada per l'actor Roger Pera, abans d'iniciar temporada a Barcelona. El programa també inclou la representació, dissabte 25 i diumenge 26 de gener, de l'obra Això no és vida, del grup Cul-i-Seu, al Teatre Societat Coral l'Estrella.

Tret de sortida, dimecres

La Festa Major d'Hivern engegarà aquest dimecres, 22 de genet, amb l'ofici solemne de Festa Major en honor a Sant Vicenç, que se celebrarà a les onze del matí a l'església parroquial del poble. Una hora i mitja més tard tindrà lloc, a l'auditori de l'Espai Ateneu, el pregó institucional, que enguany anirà a càrrec de la Biblioteca Salvador Vives Casajuana, amb motiu del seu 70è aniversari. 

La tarda de dimecres comptarà amb una audició de sardanes a càrrec de la Cobla Lluïsos de Taradell (a dos quarts de cinc de la tarda a la Sala de Cal Soler), i amb una sessió de cinema infantil del film Toy Story 4, que començarà a les sis i es durà a terme a l'Auditori Maria Carme Grauvilardell.

Les propostes seguiran l'endemà, dijous 23, moment en el qual es presentarà, a dos quarts de vuit del vespre, el col·leccionable L'Abans de Sant Vicenç de Castellet. Recull Gràfic, una iniciativa promoguda des de la regidoria de Cultura per fomentar la recuperació de la memòria històrica del municipi a partir dels fascicles que es podran adquirir setmanalment en diferents establiments de Sant Vicenç de Castellet. L'acte se celebrarà a l'Auditori Maria Carme Grauvilardell.

Concert de Dalton Bang

A banda de l'estrena absoluta de l'obra Un encuentro sobrenatural, aquest divendres també visitaran Sant Vicenç els components de la popular banda Dalton Bang, que oferiran un concert, a partir de les onze de la nit a la Sala Cal Soler, amb el seu particular repertori de cançons festives mítiques.

Dissabte, dos dels actes més consolidats

El sopar amb ball a càrrec de l'Orquestra Girasol, que tindrà lloc aquest dissabte a la nit, esdevé un dels actes destacats del programa. Les entrades anticipades es poden adquirir a un preu de 10 euros a l'establiment Jordi Largo fotògraf. En paral·lel, el mateix dissabte, se celebrarà el correfoc infantil La llegenda de Castellet, que enguany serà més dinàmic i permetrà al públic infantil participar de la segona part de l'espectacle.

Esport i una gimcana familiar per diumenge

El programa d'actes tancarà diumenge amb tres interessants propostes. La primera serà la Marxa Popular d'Hivern de Festa Major que, organitzada pel Centre Excursionista del poble, arrencarà a les vuit del matí. La segona, que es durà a terme al Parc Escoles Velles, consistirà en una gimcana familiar pel municipi. Començarà a les onze del matí i tindrà dues hores de durada. Finalment, i en paral·lel a aquestes dues activitats esmentades, de deu del matí a dues del migdia es durà a terme, a l'Auditori Maria Carme Grauvilardell, la quarta Matinal de Ball Country, organitzada per l'entitat Country Castellet.