El Bages Centre oferirà, diumenge, una sessió de cinema per a persones amb TEA

Es tracta d'una iniciativa impulsada per Ampans i el Centre de Recursos en el Trastorn de l'Espectre Autista de la Catalunya Central

El Bages Centre oferirà, diumenge, una sessió de cinema per a persones amb TEA
El Bages Centre oferirà, diumenge, una sessió de cinema per a persones amb TEA | AjM
NacióManresa
21 de gener del 2020
Actualitzat a les 11:58h
Aquest diumenge, 26 de gener, a dos quarts de dotze del migdia, els multicinemes Bages Centre oferiran una sessió de cinema especial, adreçada a totes aquelles persones amb el Trastorn de l'Espectre Autista (TEA) i les seves famílies o acompanyants. Es tracta d'una iniciativa d'Ampans i el Centre de Recursos en el Trastorn de l'Espectre Autista de la Catalunya Central (CR TEA CC) que pretén apropar el món del setè art a persones que, en una sessió de cinema convencional, potser no hi trobarien el seu lloc.

El film que es veurà serà La gallina Turuleca, que mostra com les diferències poden ser una oportunitat per a vèncer pors i temors. El passi de la pel·lícula es farà en condicions especials de llum i so. Així mateix, tothom que ho necessiti podrà sortir de la sala durant la projecció.
La proposta està dirigida a persones amb TEA, als usuaris d'Ampans i als socis del CR TEA CC.

L'entrada serà gratuïta per a totes aquelles persones amb TEA així com per a monitors d'Ampans i professionals del CR TEA CC.