La neu agafa en diversos punts del Moianès

Ha fet acte de presència als municipis de l'Estany, Collsuspina i Santa Maria d'Oló

Collsuspina és un dels municipis que s'ha vist afectat per la neu
Collsuspina és un dels municipis que s'ha vist afectat per la neu | Josep Maria Montaner
NacióManresa
21 de gener del 2020
Actualitzat a les 12:58h
La llevantada no afluixa. El fort temporal de pluja, neu, vent i mar continua actiu i l'episodi s'allargarà fins almenys el dimecres. Al Principat s'han activat els plans NeuCat i VentCat i les principals alertes se centren ara en les lleres dels rius. 

Aquesta matinada ha plogut amb força a tot el litoral i a les comarques d'interior de Barcelona i Girona. La cota de neu ha baixat fins als 400 metres i aquestes precipitacions s'han convertit en neu al Moianès, el Ripollès, Osona, la Garrotxa i la Terra Alta. En el cas del Moianès, els municipis on la neu hi ha fet acte de presència han estat l'Estany, Collsuspina i Santa Maria d'Oló. Pel que fa al vent, continua bufant amb força i segueix sent una de les grans preocupacions.
  Trànsit avisa que a la C-59 i la N-141c, al terme de Moià, són necessàries cadenes. La cota de neu va pujant poc a poc i la neu està donant pas a la pluja. ​Les precipitacions afecten el terç sud i el quadrant nord-est del país. De fet, i davant d'aquest panorama, les rutes escolars que van de Collsuspina a Moià i de l'Estany a Moià s'han anul·lat
Arxivat a