El BAXI Manresa buscarà la classificació contra el Hapoel Holon

Els bagencs passaran als vuitens de final si derroten els israelians

El BAXI Manresa rebrà el Hapoel Holon aquest dimarts al Congost
El BAXI Manresa rebrà el Hapoel Holon aquest dimarts al Congost | BCL
20 de gener del 2020
Actualitzat a les 19:19h
El BAXI Manresa buscarà la classificació als vuitens de final de la Basketball Champions League contra el Hapoel Holon (dimarts, 20.30h. Esport3 i DAZN). Si l'equip bagenc guanya el seu partit estarà matemàticament classificat i la lluita es centrarà en obtenir la millor classificació possible. Però en cas de derrota la situació podria girar radicalment. El cinquè lloc quedaria només a un triomf i el Hapoel Holon tindria el bàsquet average al seu favor.

Pedro Martínez va tenir aquest cap de setmana una de les millors notícies que podia tenir. El base Dani Pérez va tornar a les pistes una setmana abans del què estava previst i el català no va decebre. Va anotar 14 punts i va repartir 7 assistències. El retorn de Pérez suavitza els problemes en la direcció de joc. Cal recordar que Frankie Ferrari continua amb la seva lesió de llarga durada, Aleksander Cvtekovic no està inscrit en competició europea i Luke Nelson té problemes al turmell esquerre. 

Una altra incògnita serà el rendiment dels jugadors afectats per la grip. Deividas Dulkys va ser un dels destacats a Bilbao i sembla haver deixat enrere la malaltia. David Kravish va poder jugar però les imatges indicaven que encara arrossega restes de la grip. Però qui pitjor estava era Luka Mitrovic. El serbi només va poder jugar tres minuts. Afortunadament, aquesta malaltia necessita temps i els jugadors acostumen a millorar en pocs dies. Amb aquest panorama i la incògnita de l'estat de Ryan Toolson, el BAXI Manresa encara no sap quin jugador serà el descartat. Es decidirà després de l'entrenament matinal. 

El Hapoel Holon és el cinquè classificat del grup A de la Basketball Champions League amb cinc victòries i buscarà apurar les opcions que té per passar ronda. Actualment es troben a només un triomf de l'Oostende que és qui marca el tall. Els d'Holon arriben en un bon moment en la competició continental ja que han guanyat els dos darrers partits anotant 99 i 101 punts. 

A la primera ronda, el Hapoel Holon va derrotar el BAXI Manresa per 90-88 en un partit molt igualat. Era aquella fase de temporada que els manresans aconseguien grans avantatges al començament del partit però no la sabien conservar. Ryan Toolson va ser el màxim anotador dels manresans aquell dia amb 26 punts. Per part israeliana, Marcus Foster. El partit rel va decidir Latavious Williams amb un 2+1 als segons finals. 
Arxivat a