Detinguts quatre veïns de Manresa com a presumptes autors d'un robatori amb força

Els fets han tingut lloc aquesta matinada al barri de la Sagrada Família

Imatge de les eines requisades als presumptes autors del delicte de robatori amb força
Imatge de les eines requisades als presumptes autors del delicte de robatori amb força | Policia Local Manresa
NacióManresa
20 de gener del 2020
Actualitzat a les 15:06h
La Policia Local de Manresa ha detingut, aquesta matinada de dilluns, 20 de gener, quatre veïns de Manresa de 33, 24, 23 i 19 anys d'edat, respectivament, per un presumpte delicte de robatori amb força.

Els fets han tingut lloc a les quatre de la matinada, aproximadament, quan els agents han rebut la trucada d'un ciutadà resident al barri de la Sagrada Família que informava que estava veient com quatre individus intentaven forçar la porta exterior d'un immoble.

Davant d'aquesta informació, diverses patrulles s'han presentat a l'edifici indicat pel testimoni, i han corroborat que, efectivament, hi havia dues portes que estaven forçades. A més, han apreciat moviment dintre d'un vehicle que estava aparcat molt a prop de l'edifici en qüestió. Quan s'han atansat a examinar-lo, s'han trobat que a l'interior hi havia tres individus que intentaven amagar-se i que duien tot un seguit d'eines que s'usen per forçar portes. Al mateix moment també han identificat un altre home que estava amagat sota el mateix vehicle, el qual duia una pota de cabra.

Després de comprovar que les marques deixades a les portes coincidien amb la pota de cabra, els agents van detenir i imputar els quatre homes per un presumpte delicte de robatori amb força.