Ampans reconeix la tasca de CaixaBank al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual

La fundació bagenca va fer entrega d'una litografia de Miquel Esparbé a una representació de l'equip de voluntaris de l'entitat bancària

NacióManresa
20 de gener del 2020
Actualitzat a la 13:25h
Ampans reconeix la tasca de CaixaBank al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual
Ampans reconeix la tasca de CaixaBank al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual | Ampans
Ampans va fer, recentment, un reconeixement al voluntariat de CaixaBank per la seva tasca al costat de les persones amb discapacitat. Fa més de cinc anys que els voluntaris d'aquesta entitat bancària comparteixen activitats diverses amb les persones usuàries dels diferents centres d'Ampans, coincidint amb la Setmana Social que l'entitat bancària organitza dos cops l'any. En l'esdeveniment hi participen els equips directius i treballadors de l'empresa, però també voluntaris i clients, amb l'objectiu de "sensibilitzar i acostar les persones al moviment del voluntariat", asseguren des de CaixaBank.

Davant d'aquesta tasca, i en el marc de la celebració del concert de Nadal d'Ampans al Kursaal, la fundació bagenca va fer entrega d'una litografia de Miquel Esparbé a una representació de l'equip de voluntaris de CaixaBank en agraïment al temps i a la qualitat de les activitats de voluntariat que dediquen a l'entitat.

Mireia Gorchs, Responsable d'Acció Social de la Direcció Territorial Catalunya, va parlar en representació dels centenars de voluntaris que formen l'equip explicant que "l'objectiu de la Setmana Social de CaixaBank és sensibilitzar de la gran tasca que fan les entitats socials que tenim a casa nostra, donant suport a les persones més vulnerables" i va afegir que s'emporten una satisfacció en cada voluntariat que fan. "Reconeixements com aquest ens esperonen a continuar fomentant i fer créixer el voluntariat entre els treballadors, clients i amics de l'entitat, que formen l'Associació de Voluntaris de CaixaBank", assegurava Gorchs.

Durant l'acte, també es va reconèixer la tasca de quatre persones voluntàries dels diferents serveis d'Ampans, i a l'associació de professionals sèniors al servei del territori, Gest!, pel seu compromís amb la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual i amb necessitats de suport.