Meteorologia

La previsió meteorològica obliga Sant Fruitós a modificar l'agenda setmanal d'activitats

La festa d'homenatge al patró del municipi, que s'havia de celebrar a la plaça de l'Església, es traslladarà a la sala polivalent del Nexe-Espai de Cultura, i la caminada del cicle "A cent cap als cent" es posposarà fins al 12 de febrer

per NacióManresa , Sant Fruitós de Bages, 20 de gener de 2020 a les 12:29 |
La festa d'homenatge al patró de Sant Fruitós es traslladarà al Nexe-Espai de Cultura | AjSFB
L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha anunciat que, degut a la previsió meteorològica dels propers dies, canviarà la data o modificarà la ubicació d'alguns dels actes que s'havien de celebrar aquesta setmana al municipi. D'una banda, la festa d'homenatge al patró del poble, en comptes de celebrar-se a la plaça de l'Església com era previst, es durà a terme a la sala polivalent del Nexe-Espai de Cultura. L'acte, que tindrà lloc aquest dimarts 21 de gener i començarà a les dotze del migdia, comptarà amb la participació dels grallers i geganters del poble i d'una ballada de sardanes amb la Cobla Ciutat de Manresa.

Per altra banda, el consistori ha decidit posposar la caminada adreçada a gent gran del cicle "A cent cap als cent", que s'havia de celebrar aquest dimecres 22. La nova data escollida per dur-la a terme ha estat el dimecres 12 de febrer. Els participants s'hauran de trobar al pavelló municipal d'esports a dos quarts de deu del matí.

 

Participació