La Cambra ofereix formació gratuïta a joves que vulguin treballar com a tècnics d'espectacles en viu

Per segon any consecutiu, es programa un curs d'imatge i so en col·laboració amb la sala Els Carlins

La formació es fa en col·laboració amb la sala els Carlins
La formació es fa en col·laboració amb la sala els Carlins | Pere Font
Redacció
20 de gener del 2020
Actualitzat a les 10:34h
La Cambra de Comerç de Manresa començarà el proper mes de febrer una nova edició del curs d'imatge i so, inclòs al Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE) adreçat a joves menors de 30 anys que vulguin formar-se per obtenir un lloc de treball. L'objectiu del curs és donar als participants els coneixements necessaris per treballar en el suport tècnic d'espectacles en viu. La proposta compta amb la col·laboració del teatre Els Carlins i la companyia teatral Sargantana, que és qui impartirà el curs.

Amb aquest curs es vol oferir una formació diferent que permeti als joves iniciar el seu camí professional i conèixer de prop el sector de les arts escèniques. La formació té un alt contingut de treball pràctic, que es portarà a terme al teatre Els Carlins, on els joves podran treballar en un espai real i posar en pràctica tots els coneixements teòrics adquirits. Al llarg de la formació es treballarab aspectes com la il·luminació d'espais escènics, el so, les projeccions i les eines tecnològiques per a la gestió i programació d'espectacles en viu.

La formació s'iniciarà el 3 de febrer i s'allargarà fins el 10 de març. Les inscripcions ja poden fer-se al correu electrònic jmonge@cambramanresa.org i al telèfon 93 872 42 22.