Els israelians van basar la victòria en un bon segon quart

El BAXI Manresa rebrà el Hapoel Holon aquesta setmana al Congost
El BAXI Manresa rebrà el Hapoel Holon aquesta setmana al Congost | BCL
20 de gener del 2020
Actualitzat a les 0:19h
El proper rival del BAXI Manresa a la Basketball Champions League, Hapoel Holon, va sumar la victòria aquest cap de setmana a la lliga israeliana contra l'Ironi Nahariya. Els d'Holon van basar el seu triomf en un bon segon quart en què van aconseguir un parcial de 25-14. Aquests deu minuts els van ser suficients i van dedicar la resta d'enfrontament a administrar el resultat i reservar forces. L'Hapoel Holon és el cinquè del grup A de la Basketball Champions League i es jugarà al Nou Congost bona part de les seves aspiracions a tirar endavant el la competició europea.

La resta de rivals segueixen la mateixa dinàmica que les jornades anteriors. Bona marxa de l'Oostende i el Dinamo Sassari, mala dinàmica de l'Estrasburg mentre que el Lietkabelis comença a perdre gas. El Torun i el Turk Telekom no han tingut competició.

Itàlia: Pesaro 82 – Dinamo Sassari 107
Bèlgica: Ostende 85 – Antwerp Giants 77
França: Nanterre 85 – Estrasburg 70
Israel: Hapoel Holon 86 – Ironi Nahariya 78
Turquia: El Turk Telekom no ha disputat jornada de lliga aquest cap de setmana
Polònia: El Torun no ha disputat jornada de lliga aquest cap de setmana
Lituània: Juventus 89 – Lietkabelis 77