Cinema

La manresana «7 raons per fugir» guanya el premi especial del públic a la millor pel·lícula als Gaudí

En el seu parlament, Esteve Soler ha reivindicat la feina del Cineclub Manresa, "som fills del Cineclub"

per Redacció , 20 de gener de 2020 a les 00:06 |
Equip de «7 raons per fugir», a la catifa vermella dels Gaudí | Jordi Play
La comèdia negra 7 raons per fugir, dirigida pels manresans Esteve Soler, Gerard Quinto i David Torras, ha guanyat el premi especial del públic a la millor pel·lícula als Gaudí a la gala de l'Acadèmia del Cinema Català celebrada aquest diumenge.

En el seu parlament, Esteve Soler ha reivindicat la feina del Cineclub, en especial  del Cineclub Manresa. "Som fills del Cineclub", ha afirmat, mentre que el productor de la pel·lícula, Aritz Cirbián, ha agraït el suport de l'Ajuntament de Manresa, "que sempre està amb nosaltres", i ha finalitzat amb un "visca Manresa", a dalt de l'escenari.

  La pel·lícula està protagonitzada per Emma Suárez, Sergi López, David Verdaguer, Jordi Sánchez, Antonio Resines, Francesc Orella o Aina Clotet. Uns personatges que viuen set històries entre l’horror i la comèdia, marcades pel surrealisme d'una societat que sembla que no progressa. La pel·lícula va significar el debut dels directors Esteve Soler, Gerard Quinto i David Torras, que parteixen de les obres teatrals de la 'Trilogia de la Indignació' de Soler.

 

Participació