L'Avinent Manresa es proclama campió de Catalunya de relleus mixtes de cros

En el campionat de catgoria absoluta que s'ha disputat aquest diumenge a Caldes de Malavella

Els quatre atletes manresans, al centre, amb la medalla d'or
Els quatre atletes manresans, al centre, amb la medalla d'or | CAM
Redacció
19 de gener del 2020
Actualitzat a les 21:10h
El quartet de relleus mixtes de cros de l'Avinent Manresa s'ha proclamat aquest diumenge a Caldes de Malavella campió de Catalunya absolut de l'especialitat.

L'equip manresà ha dominat la cursa amb autoritat, imposant-se amb un temps de 25'16" desprès de córrer els 8 quilòmetres de la prova. Cadascun dels quatre atletes de l'equip havia de córrer dos quilòmetres (una volta al circuit) i entregar el testimoni al seu company.

Els quatre atletes han tingut una molt destacada actuació individual que ha fet que l'equip es distanciés dels seus oponents: Khalid Karbouch (6'12") ha entregat a Irene Batlle (6'36") que ha passat el testimoni a Marina Guerrero (6'38") deixant la darrera posta a Abel Casalí (6'10"), que ha entrat guanyador sobre la linea d'arribada. 

La classificació final en les tres primeres posicions ha estat Avinent Manresa (25'16"), CA Granollers (25'43"), AA Catalunya (25'47"). 

L'Avinent Manresa amb aquest triomf, assegura la seva presència en l'estatal de cros que es disputarà el 23 de febrer a Sòria.