El Cd'E Manresa comença la segona volta empatant a casa contra la UE Figueres (2-2)

Els manresans van anar sempre al davant en el marcador

El Cd'E Manresa ha jugat un bon partit contra la UE Figueres
El Cd'E Manresa ha jugat un bon partit contra la UE Figueres | Cd'EM
19 de gener del 2020
Actualitzat a les 15:07h
El Cd'E Manresa ha encetat la segona volta jugant una bona primera part contra la UE Figueres en un matx que ha finalitzat 2-2. Marcava Biel el primer del dia, que suposava el gol número 1.000 marcat al Congost, però veia com Iván empatava al 41' de penal. A la segona part, mateix guió: gol local de Bernat i empat visitant de Marius, tots dos rematant la sortida d'un córner. Repartiment de punts en un partit marcat, en part, per decisions arbitrals qüestionables.

El CE Manresa ha repetit partit al Congost i s'ha enfrontat a la UE Figueres, en el primer partit de la segona volta. El partit ha començat bé pels interessos locals. Al min. 3, bon xut de Biel, llunyà, que li ha sortit una mica massa creuat. En aquest inici de partit, tots dos conjunts s'estaven temptejant i ja havien gaudit d'alguna que altra arribada.

Mica en mica, tots dos conjunts s'acostaven, cada cop més, a porteria però no remataven la feina. Al 19' era el Figueres qui treia un xut sec, però Pol l'aturava sense problemes. I ja al 21, en una pilota recuperada per Luque, la rebia Biel, que etzibava un xut creuat que batia a Roman i feia pujar el 1 a 0 i, també significava el gol número 1000 marcat al Congost.

Aquest gol no canviava el croquis del partit. Amb el pas dels minuts, els locals seguien creant ocasions i el Figueres els incomodava en algun moment, però, no patien. Però al 41', de penal, Iván empatava el matx. I al 44' haurien pogut capgirar el marcador a la sortida d'un córner. Per sort, sortia desviada. Els rivals estaven ara on fire i el millor era que arribés el descans quan abans millor. Marxaven a vestuaris amb empat a 1.

A la represa, Dani deixava el terreny de joc i el substituïa Joel Méndez. El Figueres havia sortit amb un punt més d'intensitat i s'hauria de fer un pas endavant per no deixar-se capgirar el marcador. Poc a poc, els manresans retornaven al camí del control i possessió de l'esfèric i les ocasions.

I al 52', a la sortida d'un córner picat per Èrik, Bernat afusellava la porteria rival per marcar el segon pels blanc-i-vermells. A partir d'aquí, el partit entrava en uns minuts de bogeria amb tots dos equips anant amunt i avall. Els manresans buscant el gol que els donés tranquil·litat i els rivals el de l'empat que els aportés oxigen.

Al 71', Andreu Peralta feia el segon canvi. Entrava David Sánchez i es retirava Fran Orellana. I al 74', tornava a empatar el Figueres, i també rematant la sortida d'un córner que rematava Marius. Els visitants empataven per segon cop.

Els figuerencs seguien pressionant i això se'ls podia fer molt llarg als locals. A més, Luque es lesionava i no semblava que pogués seguir. Al seu lloc entrava Florent, al 80'. La pressió visitant era dura i ara als manresans els costava molt més retenir l'esfèric i controlar la possessió. Ja amb el 90' complert, bona ocasió local, de Joel Méndez, que malbaratava Roman amb una gran aturada.

I encara el porter visitant n'aturaria una altra de David Sánchez. Els manresans buscaven el gol de la victòria. Però no arribaria. Empat i repartiment de punts en un matí força fred al Congost.