Sant Fruitós presenta la regidoria de Món Rural al Departament d'Agricultura

Una de les primeres accions que té prevista la regidoria és una trobada amb els diferents col·lectius que engloba aquesta àrea

Ramón Lluis Lletjós i Cristian Marc Huerta durant la trobada
Ramón Lluis Lletjós i Cristian Marc Huerta durant la trobada | AjSFB
Redacció
18 de gener del 2020
Actualitzat a les 11:12h
El regidor de la nova àrea de Món Rural de Sant Fruitós, Cristian Marc Huerta, s'ha reunit amb el director dels Serveis Territorials del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a la Catalunya Central, Ramón Lluis Lletjós, per donar un impuls a la nova regidoria que s'ha implantat en aquest mandat dedicada a les diferents vessants del Món Rural.

En aquest mateix sentit, des del Departament s'ha rebut aquesta nova àrea amb molta satisfacció ja que està treballant per tal que els municipis impulsin polítiques dedicades de forma específica a aquest sector.

Una de les primeres accions que té prevista la regidoria de Món Rural és una trobada amb els diferents col·lectius que engloba aquesta àrea per conèixer les seves necessitats i preocupacions i recollir suggeriments que puguin sorgir del mateix territori i emprendre accions. La regidoria vol treballar en la constitució d'un grup motor que en un futur pugui acabar esdevenint una Associació.