Manresa Jove presenta la programació d'activitats per a l'hivern i primavera del 2020

Els dos equipaments municipals de Joventut, l'Espai Jove Joan Amades i el Casal de Joves la Kampana han programat diverses activitats d'oci i lleure per a les persones joves de la ciutat

Redacció
17 de gener del 2020
Actualitzat a les 16:29h
L'Ajuntament de Manresa, a través de Manresa Jove, presenta per aquest hivern i primavera una àmplia oferta d'activitats, tallers i exposicions adreçats al públic jove que tindrà lloc a l'Espai Jove Joan Amades i al Casal de Joves La Kampana, entre d'altres espais de la ciutat. El període d'inscripció comença el proper dilluns, 20 de gener.

Entre les propostes d'aquesta edició cal ressaltar dues que tindrà lloc a la zona esportiva del Congost:

- Un Curs d'skate per a tots els nivells a l'Skatepark del Congost els divendres 28 de febrer, 6, 13, 20 i 27 de març i 3 d'abril de 17 a 19h. Aquest curs serà impartit per l'associació Stalow de Manresa i té un preu de 24€ per a totes les classes.

- Un Curs de patinet scooter per aprendre a patinar i a fer acrobàcies a l'Skatepark del Congost els dissabtes 29 de febrer, 7, 14, 21 i 28 de març i 4 d'abril de 17 a 19h. Aquest curs serà impartit per l'associació Stalow de Manresa i té un preu de 24€ per a totes les classes.

Activitats lúdiques a l'Espai Jove Joan Amades

L'Espai Jove Joan Amades, situat al carrer Sant Blai, 14 de Manresa és un equipament municipal on s'hi desenvolupen de forma habitual activitats protagonitzades pel públic jove. A més d'ubicar-s'hi la seu de l'Oficina Jove del Bages un servei per a resoldre consultes relacionades amb l'educació, el treball, l'oci, la mobilitat, la cultura, etc, i cedir les diverses aules a les entitats juvenils, s'hi fa una programació d'activitats de lleure. Les propostes que tindran lloc a l'espai Jove Joan Amades són:

- Classes de Zumba gratuïtes durant tots els dijous del mes de març de 17 a 18h a l'Espai Jove Joan Amades.

- Una jornada gratuïta de Realitat Vitual a càrrec D'AFK Virtual Events adreçada a persones joves de 12 a 25 anys per a descobrir la realitat virtual d'última generació i submergir-se en un món on sobren multitud de possibilitats. Una innovadora experiència que de ben segur que els i les participants no es quedaran indiferents. La jornada serà el proper 14 de març a l'Espai Jove Joan Amades amb dues possibles franges horàries: de 10 a 12 del matí o bé de 12 a 14 del migdia.

- II Concurs de cartells per al programa d'estiu jove 2020 de Manresa que es premiarà amb 200€ el cartell guanyador. Els participants hauran de tenir entre 14 i 25 anys. Les bases es podran consultar properament a www.manresajove.cat.

Les Inscripcions a aquests tallers es poden fer a través del web www.manresajove.cat per qualsevol dubte o consulta podeu contactar amb l'Oficina Jove del Bages 93 877 13 60.

També es tenen previstes noves dates per a donar continuïtat a l'espai de trobada per a persones joves del col·lectiu LGTBI anomenat ESPAI IRIS. Aquestes seran els propers dies 28 de març, 25 d'abril, i 23 de maig de 18 a 20h a l'Espai Jove Joan Amades.

A més, l'equipament juvenil en el marc de l'Oficina Jove del Bages acollirà dues exposicions cedides per la Diputació de Barcelona: El tabac al descobert del 26 de febrer al 9 de març i Dona la volta a l'alcohol del 24 d'abril al 6 de maig que estaran obertes durant les tardes de dilluns a divendres de 16 a 19h.

- Més informació de les activitats de Manresa Jove