El Teatre Auditori de Navarcles estrena un abonament per als quatre primers espectacles del 2020

De gener a març es programa l'obra "El Futur", "La Febrada", el concert de Moon Vision i el monòleg de Patricia Sornosa

«El Futur» estrenarà la temporada escènica de Navarcles
«El Futur» estrenarà la temporada escènica de Navarcles | Promocional
Redacció
17 de gener del 2020
Actualitzat a les 16:00h
El Teatre Auditori Agustí Soler i Mas del Centre Cultural La Creueta arrenca el 2020 amb força: de gener a març s'han programat quatre espectacles —que inclouen teatre, música i un monòleg— que es podran gaudir a un preu reduït gràcies a la posada en marxa del nou abonament d'hivern TAN!, que neix amb l'objectiu de consolidar "una programació estable a l'Auditori per apropar encara més la cultura a tots els veïns i veïnes de Navarcles", explica la regidora de Cultura, Nereida Berruezo.

El primer espectacle que es durà a escena és l'obra de teatre El Futur, de Joan Yago, el 25 de gener a les 21 hores. Es tracta d'un muntatge que neix de la Mostra d'Intèrprets Emergents de l'Escola Superior d'Art Dramàtic Eòlia, que situa l'espectador en un futur per imaginar com ens veuran els nostres besnéts a través de les fotografies antigues que sempre es troben en els racons de les cases. En el repartiment de l'obra —formada per set actors i actrius— hi trobem la navarclina Xènia Sellarès.

El segon espectacle és La Febrada, que com sempre pujarà a l'escenari aquest febrer, durant la Festa Major d'Hivern. Enguany, l'obra porta per títol ‘El bandoler Capablanca fa nit a Sant Benet'. Està escrita per Joan Antoni Hernández —en un clar to de comèdia—i dirigida per Sebastià Puig. La Febrada, que enguany arriba a la seva 31a edició, està organitzada pel Grup de Treball Febrada de Navarcles i, com és habitual, farà relluir els dots interpretatius d'un munt de navarclins i navarclines. Es podrà veure els dies 14 de febrer (20 hores), 15 de febrer (21.30 hores) i 16 de febrer (18 hores).

El tercer espectacle és el concert de Moon Vision —integrat per Albert Pardo, Xevi Collado i Júlia Collado— que es farà el 14 de març a les 22 hores. El grup va començar com a duo de música electrònica, amb grans pinzellades de Lo-Fi, pop i rock. El 2019 es van convertir en trio en incorporar la veu de Júlia Collado, que ha acabat arrodonint un projecte musical càlid, orgànic i sensual.

I, el quart espectacle, serà el monòleg de Patricia Sornosa, que ofereix un humor amb un estil combatiu feminista. Es podrà veure el 28 de març a les 21 hores. Amb aquest muntatge, Navarcles celebrarà de manera conjunta dos esdeveniments importants que se succeeixen al març: el Dia de la Dona i el Dia Mundial del Teatre. El monòleg porta per títol Desparezca aquí i és una invitació al riure furiós i a la reflexió lògica, ja que Sornosa extreu la seva comèdia d'entre les "escombraries humanes", tal com exposa ella mateixa en el seu web.

Amb l'abonament TAN!, els quatre espectacles surten a un preu global de 25 euros. Sense l'abonament, l'obra El Futur té un preu de 10 euros, la Febrada un preu de 8 euros, Moon Vision un preu de 5 euros i el monòleg de Sornosa (que no està recomanat a menors de 16 anys) un preu de 8 euros.

L'abonament TAN! només es pot adquirir a la taquilla del Teatre Auditori (de 5 a 7 de la tarda). Les entrades per a cada espectacle sense abonament es poden comprar també a través del web navarcles.fila12.cat.