El CEFS Santpedor renova el compromís amb Ampans en la presentació de la temporada

Des de 2018 els jugadors del club llueixen de forma solidària el missatge "Compromís amb Ampans" a les samarretes

Equips del CEFS Santpedor durant la seva presentació
Equips del CEFS Santpedor durant la seva presentació | Ampans
Redacció
17 de gener del 2020
Actualitzat a les 15:48h
El Club Esportiu Futbol Sala Santpedor (CEFS) va presentar oficialment la temporada abans d'acabar l'any, en un acte en què va fer palès el seu compromís amb les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies, amb la renovació de la incorporació solidària a la samarreta del logo d'Ampans.

L'acte va comptar amb una presentació dels 9 equips amb els que el Club competeix actualment en les categories de pre-benjamí, benjamí, aleví A i B, infantil A i B, juvenil, i sènior A i B. La presentació, a més, va coincidir amb el 20è aniversari de la fundació del Club, motiu pel qual hi va haver un especial reconeixement al conjunt de noies i equip tècnic impulsor. En l'acte de presentació, Jaume Torreguitart, patró de la fundació Ampans, va agrair el compromís del club a favor de la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual.

L'any 2018 el CEFS Santpedor va signar un conveni de col·laboració amb Ampans amb l'objectiu de fomentar valors com la cooperació, la solidaritat i la inclusió. Amb aquest conveni el Club va incorporar de forma solidària el missatge Compromís amb Ampans a les samarretes de tots els seus equips i promou la pràctica del futbol, organitzant jornades esportives entre els seus jugadors i persones usuàries d'Ampans.
Arxivat a