L'Avinent Manresa iniciarà dissabte tres setmanes que poden ser històriques

Amb la presència del club en els Campionats d'Espanya de clubs sub20 femení, sub16 masculí i absolut femení

L'absolut femení de l'Avinent Manresa
L'absolut femení de l'Avinent Manresa | CAM
Redacció
17 de gener del 2020
Actualitzat a les 15:23h
Dissabte començarà un període històric per a l'Avinent Manresa. Tres setmanes en les que l'entitat manresana serà entre els millors de l'Estat en els tres campionats d'Espanya de clubs en pista coberta. 

L'Avinent Manresa ha aconseguit la classificació amb l'equip femení per ser present en la Copa de Clubs sub20 que es disputarà dissabte a Antequera. L'entitat manresana serà present la propera setmana a Saragossa en la Copa de Clubs sub16 amb l'equip masculí, i la cirereta es viurà el dissabte 1 de febrer en el Velòdrom Lluís Puig de València durant el Campionat d'Espanya de clubs en pista coberta on es reuniran els vuit millors clubs de l'Estat, i on l'Avinent Manresa hi serà present amb el combinat femení. L'Avinent Manresa serà l'únic club català present en els tres campionats. 

La Real Federació Espanyola d'Atletisme classifica per aquests campionats els vuit millors equips de l'Estat, tant en categoria masculina com femenina, i l'Avinent Manresa serà un dels cinc clubs que serà present en els tres esdeveniments estatals. 

Només Playas de Castellón, AD Marathon de Madrid, Alcampo Scorpio 71 de Saragossa, Valencia Esports i Avinent Manresa són els cinc únics clubs que han aconseguit tenir presència en els tres campionats estatals. 

Aquest 2020 ha començat de manera immillorable per als interessos esportius del club manresà. A banda d'aquestes tres classificacions estatals, cal sumar el subcampionat català assolit per la formació masculina sub20 en el català de clubs en pista coberta, el bronze català de l'equip femení en el català de clubs absolut de pista coberta i l'ascens de categoria de l'equip masculí absolut amb el títol català assolit el passat diumenge en el Campionat de Catalunya B de clubs en pista coberta.