Sarsa dona una furgoneta a la Fundació del Convent de Santa Clara

El concessionari Volkswagen va atendre una crida que la plataforma dels aliments va fer a les xarxes socials després que se'ls avariés una que tenien

Moment en que la fundació rep les claus de la furgoneta de la mà de Sarsa Motor
Moment en que la fundació rep les claus de la furgoneta de la mà de Sarsa Motor | Pere Fontanals
Redacció
16 de gener del 2020
Actualitzat a les 18:11h
Sarsa Motor ha cedit a la Fundació del Convent de Santa Clara una furgoneta Volkswagen Crafter de 3.000 quilograms de càrrega per a la logística i el repartiment de la plataforma dels aliments. Responsables del concessionari i de la fundació han signat aquest dijous l'acord.

La situació és remunta a principis de desembre quan la fundació va fer una crida urgent a les xarxes socials demanant una furgoneta, ja que una de les que disposava s'havia avariat definitivament i una altra estava a punt de fer-ho.

Segons ha explicat Sor Lucía Caram, "els treballadors de Sarsa Motors van atendre la petició i van traslladar a la direcció de l'empresa la necessitat d'oferir una solució" davant la urgència del cas. "Ens vàrem reunir i l'acord va ser total des del principi", explica.

La plataforma dels aliments de la Fundació del Convent de Santa Clara atén actualment 1.600 famílies a Manresa i, a través del magatzem de Pirelli, 4.500 famílies de les comarques interiors. El novembre de l'any passat les donacions particulars d'aliments van baixar i van demanar menjar i productes bàsics directament a les empreses, "però ens vàrem trobar que amb el contratemps del vehicle no podíem donar cobertura al transport dels aliments des dels productors fins als magatzems".

El contracte que han signat aquest dijous inclou la cessió surant 6 mesos de la furgoneta, amb l'assegurança incorporada, que s'anirà renovant cada mig any fent un canvi de vehicle.