Moià acollirà un recital de cançó lírica i poesia a càrrec dels premiats Anabel Real i Hug Vilamala

Tindrà lloc aquest dissabte al vespre a l'Auditori de Sant Josep

Moià acollirà un recital de cançó lírica i poesia a càrrec dels premiats Anabel Real i Hug Vilamala
Moià acollirà un recital de cançó lírica i poesia a càrrec dels premiats Anabel Real i Hug Vilamala | Promocional
NacióManresa
16 de gener del 2020
Actualitzat a les 10:38h
Aquest dissabte, 18 de gener, l'Auditori de Sant Josep de Moià rebrà la visita de la soprano Anabel Real i el pianista Hug Vilamala, que oferiran un concert que farà viatjar el públic per la poesia i la cançó lírica dels segles XIX i XX a través de la mélodie française i el Lied alemany, passant per les Illes Britàniques i Noruega fins arribar a Espanya i Catalunya.

Organitzat per les Joventuts Musicals de Moià i les Joventuts Musicals de Catalunya, el concert començarà a les vuit del vespre i constarà de dues parts. En la primera, els músics interpretaran peces de Claude Debussy, Gabriel Fauré, Reynaldo Hahn, Manuel Blancafort, Felix Mendelssohn i Eva Dell'Acqua. La segona donarà vida a composicions d'Edvard Grieg, Juan Durán, Enric Morera i José Serrano.

Sobre Real i Vilamala

La soprano Anabel Real (Sabadell, 1988) va estudiar a l'ESMUC, becada per la Fundació Victòria dels Àngels i la Fundació Anna Riera, i posteriorment es va incorporar al Centre de Perfeccionament Plácido Domingo. Ha cantat al Palau de les Arts Reina, el Teatre Arriaga de Bilbao i a la Faràndula de Sabadell, així com també al Gran Teatre del Liceu i l'Auditori de Barcelona. Alhora, ha participat al Festival de Valsos de l'OSV, la Schubertíada de Barcelona, el Festival de Piano de Torroella de Montgrí, el Festival Internacional de Música i dansa de Granada i el Life Victòria 2015.

Entre els premis amb els quals ha estat guardonada en destaca el que li van atorgar, l'any 2014, les Joventuts Musicals de Moià, en el marc de la 50a edició del Concurs Internacional Francesc Viñas. També ha estat mereixedora del Bruno-Frey-Musikpreis 2016 (Baden-Württemberg) i del primer premi de el 9è Concurs de cant Germans Pla (Balaguer).

Hug Vilamala (Vic, 1990) ha realitzat els estudis superiors sota el mestratge de Vladislav Bronevetsky i ha estat premiat en diversos concursos, entre els quals el II Premi en el Concurso Internacional Villahermosa 2015 (Mèxic).
Arxivat a