La santpedorenca Anaïs Vila publica «Contradiccions», el seu nou treball discogràfic

El tercer àlbum de la cantautora veurà la llum el proper 24 de gener i ho farà amb un so renovat i una bona dosi de crítica social

Anaïs Vila presenta el seu tercer àlbum
Anaïs Vila presenta el seu tercer àlbum | Josep Oriol Reguant
Redacció
16 de gener del 2020
Actualitzat a les 10:18h
Contradiccions (Temps Record, 2020), el proper disc d'Anaïs Vila, sortirà el 24 de gener i posa en èmfasi la seva evolució. Un so renovat, un nou univers estilístic i dosis de crítica social s'uneixen en el seu últim àlbum. Les guitarres elèctriques i els sintetitzadors marquen el nou espai sonor de la cantautora, que deixa enrere la vessant més acústica i busca un nou camí amb una instrumentació sense baix elèctric. El mes de novembre ja va presentar el primer tema de l'àlbum, Friccions, amb el seu videoclip.

Les seves lletres, sempre cuidades i sinceres, ressonen farcides de veritats a través de la seva veu, continguda i alhora plena de matisos. La gestió de les emocions, la crítica al materialisme o l'egoisme amb el que vivim el dia a dia són temes que apareixen en les noves cançons. Contradiccions el formen deu temes amb música i lletra de Vila i Realitat paral·lela, l'adaptació musicada d'un poema d'Anna Gual. Sona d'avui, sona real, sona de dins, sona madur.


Produït pels músics Andreu Moreno (Eduard Gener, Clara Peya…) i Pep Soler (Person Person, Hesse…), que també firmen la gravació dels sintetitzadors i Moreno les bateries, s'hi uneixen les guitarres elèctriques de Jordi Bastida (Trau, Els Pets, Ramon Mirabet…). Gravat i mesclat a Medusa Estudio Barcelona l'estiu del 2019 per Juanjo Alba i Roger Rodés, i masteritzat per Víctor Garcia a Ultramarinos Mastering, el disc ha estat possible després d'una exitosa campanya de micromecenatge.
Arxivat a