Últims dies per votar «7 raons per fugir» al premi del Públic dels Gaudí

Hi ha temps fins aquest divendres a les 12 del migdia

«7 raons per fugir» serà a la Gala dels Gaudí diumenge
«7 raons per fugir» serà a la Gala dels Gaudí diumenge | ACC
Redacció
15 de gener del 2020
Actualitzat a les 17:17h
Fins aquest divendres a les 12 del migdia encara es pot votar el premi Gaudí del Públic, on hi pren part el film manresà 7 raons per fugir, d'Esteve Soler, Gerard Quinto i David i David Torras.

Cal recordar que el film dels manresans també va estar escollit per l'Acadèmia del Cinema Català per competir en la categoria de Millor pel·lícula en la dotzena edició dels Premis Gaudí, que se celebrarà el 19 de gener en el marc d'una gala presentada per l'actriu Anna Moliner. La ficció manresana -una comèdia amb l'humor negre com a pal de paller que fa un retrat paròdic de la societat actual- no només ha aconseguit aquesta nominació: una de les actrius que forma part del repartiment, Aina Clotet, és una de les candidates a obtenir l'estatueta en la categoria de Millor actriu secundària, i els productors Aritz Cirbián i Albert Molins estan nominats en qualitat de Millors directors de producció.

Premis per als votants

Les 300 primeres persones que votin per al Gaudí del Públic guanyaran un mes de suscripció a FilminCat. Tothom qui voti al Premi del Públic participarà en el sorteig d'1 any de cine gratis, d'una subscripció anual a FilminCat, una suscripció semestral a La Vanguardia i un lot de vins.

- Enllaç per votar