Stroika estrenarà el circuit Serie B: Urban Music Club amb Cecilio G, Morad i 31 Fam

Els dies 31 de gener, 13 de març i 24 d'abril

Cecilio G estrenarà el circuit Serie B el 31 de gener
Cecilio G estrenarà el circuit Serie B el 31 de gener | José M. Gutiérrez
Redacció
15 de gener del 2020
Actualitzat a les 15:05h
L'Stroika arranca aquest 2020 amb nou projecte: Serie B arriba a la sala amb l'objectiu de visibilitzar i donar cabuda a estils com el trap, el hip-hop, el grime, el dancehall, el reggaeton o els afrobeats. D'aquesta manera, organitzarà diferents sessions i concerts, on la música urbana serà la veritable protagonista. 

Un cercle que començarà aquest mateix mes de gener i que portarà tres artistes de luxe a la sala manresana. Artistes que, en molt poc temps, s'han convertit en veritables referents del gènere, en revolucionaris: per fer la música que volen fer, per ser diferents i per parlar de temes reals, de temes que preocupen a la gent del carrer. Ells son Cecilio G, Morad i 31 Fam. A més a més, els tres artistes es trobaran abrigallats pels millors DJs residents de Serie B, experts en música urbana: Tropical Galaxia sortiran a l'escenari després de cada show, amb el seu format DJ Set. I és que amb ells, la festa i les ganes de ballar estan assegurades, tot a ritme de música urbana. 

Quins seran els protagonistes del primer Serie B d'Stroika?

Cecilio G serà l'encarregat d'obrir la bretxa el proper 31 de gener. Un dels primers artistes en fer trap a l'Estat Espanyol, fundador de PXXR GVNG i amb una carrera artística a l'alça, ha tocat en festivals com el Sonar o Cara B. Transformat en una autèntica llegenda, revolucionarà Manresa amb la seva actitud punk, el seu caràcter indomable i els seus temes més viralitzats. Comença la era de Pikete Especial, From Darkness With Love o Gucci Sanna, cançons que han superat les 30 milions de reproduccions a internet. 

El següent en recórrer l'escenari de la Sala Stroika serà Morad. La revolució estarà servida el proper 13 de març amb aquest artista del barri de La Florida de L'Hospitalet, que ha marcat a tota una nova generació de joves i que, actualment, és un dels màximes veus del carrer, del poble. I és que amb cançons com A Escondidas, que ja acumula més de 20 mil reproduccions a plataformes, s'ha convertit en un veritable fenomen de masses dintre de la música urbana. Ell, que beu dels ritmes del rap francès i que ofereix un relat autèntic, un relat real. Ell, que va començar a arribar a la gent, gràcies al ‘boca a boca' i quan les seves cançons encara es trobaven a plataformes digitals. 

Tancant el cercle, 31 Fam passaran com un cicló per l'Stroika el 24 d'abril. Des de Barcelona, els sis membres d'aquesta petita gran família (Kid Pi, Koalekay, Lil Didi, Joey C, AAA i Bandam) han creat una sonoritat amb marca pròpia barrejant estils com el trap, el dancehall, el funk i l'R&B. Un segell molt personal que els ha alçat en molt poc temps. En menys d'un any, el seu àlbum TR3TZE suma milions de reproduccions i les seves xarxes socials no paren de créixer. A més, ja han compartit escenari amb artistes com C. Tangana, Maikel Delacalle o el mateix Cecilio G. Ara, immersos en seu segon treball, del qual sols han avançat Rip Hoe, es preparen pel seu nou assalt, que tindrà lloc a Manresa. 

Tres nits especials, on la música urbana es convertirà en l'eix principal: i és que tot just després d'aquests concerts, els DJs residents de Serie B, Tropical Galaxia, s'ensenyoriran de l'escenari de l'Stroika, on començaran a ressonar els millors hits de música urbana.