Escena

El Club de la Cançó tornarà dijous al Kursaal amb el concert de Cris Juanico

El cantautor menorquí presentarà el seu darrer disc "Viu", que posarà en escena amb l'espectacle "Salpols"

per Redacció , 14 de gener de 2020 a les 15:17 |
Cris Juanico actuarà dijous al Kursaal | Promocional
El cantautor de Menorca Cris Juanico encetarà una nova edició del cicle del Club de la Cançó aquest dijous, 16 de gener a les 20h, a la Sala Petita del Kursaal. Un concert que servirà per presentar el seu últim disc, Viu, que presentarà a l'escenari amb l'espectacle Salpols.

No és el primer cop que Cris Juanico actua al Club de la Cançó. L'última vegada va ser el 2018 formant part dels Menaix a Truà. Ara torna amb el seu projecte en solitari per presentar algunes de les cançons del seu últim disc, Viu, i també per refrescar-nos el record d'altres que formen part de la seva història musical, que és la història d'un llarg camí d'anys component i cantant, i que es remunta a principis dels noranta.


El nom de l'espectacle que ha creat per posar en escena aquest repertori, Salpols, vol definir l'esperit que l'inspira i que es mou entre la salabror del mar i la pols de la terra de la seva illa de Menorca. A Salpols hi trobarem un recull de les cançons que va cantar amb Ja t'ho diré juntament amb altres nascudes en la segona etapa ja sense el grup. Cançons sobre l'amor, el desig, la natura, la melancolia, els somnis, la festa o el compromís. I totes adaptades a un so acústic on la seva veu característica s'embolcalla tan sols amb una guitarra, un contrabaix i un violí. Cris Juanico al natural, sense més additius. 

Les entrades per al concert de Cris Juanico tenen un preu de 15€ (12€ amb carnet Galliner, menors de 25 anys, majors de 65 i Escoles de música) i es poden comprar a les taquilles del Kursaal, o per internet.

 

Participació