L'Ajuntament de Sant Fruitós obre un concurs per equipar i dissenyar el nou Casal de Joves

Les obres del nou equipament pels joves del municipi, a l'edifici del Nexe, es troben a la recta final

Les obres del nou equipament pels joves del municipi es troben a la recta final
Les obres del nou equipament pels joves del municipi es troben a la recta final | AjSFB
NacióManresa
14 de gener del 2020
Actualitzat a la 13:27h
L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha obert un concurs públic per subministrar el mobiliari necessari que permetrà posar en funcionament el Casal de Joves un cop finalitzin les obres que s'estan realitzant d'adaptació de l'edifici. El consistori invertirà un total de 98.811 euros en equipar aquest nou servei, que s'ubicarà al Nexe.
 
Distributivament, la planta semisubterrània de l'equipament comptarà amb diferents espais "perquè tothom hi trobi el lloc ideal per treballar, realitzar activitats o assajar música", assenyalen des de l'Ajuntament. Pel que fa als espais dedicats a la música, hi haurà dos bucs d'assaig dotats d'altaveus, micròfons, taules de so, una bateria, un teclat i amplificadors electrònics. A banda, també s'equiparà un petit escenari "amb tota la tecnologia necessària per a realitzar-hi concerts", i s'incorporarà un equip de so de carrer per a la realització d'activitats a l'exterior.
 
La zona de treball i activitats diverses disposarà de mobiliari bàsic com taules, cadires, armaris, cartelleres i altres mobles com ser sofàs, puffs o una hamaca. Pel que fa a l'electrònica, es dotarà l'espai d'ordinadors portàtils i de sobretaula i també d'una televisió interactiva i de monitors per a realitzar videoconferències. A banda, l'equipament comptarà amb una taula de tennis taula, un billar professional i un futbolí, i disposarà d'una cuina, dotada amb tot allò necessari per a la realització de cursos i tallers (placa d'inducció, forn, microones, cafetera, frigorífic, rentaplats, etc.).
 
Finalment, el consistori també ha tret a concurs públic el disseny del grafisme de l'espai, ja sigui en la pintura de les parets o en la retolació de les portes d'accés o elements de la zona "per tal d'oferir una imatge unificada i adequada" per aquest espai juvenil.
 
Les empreses interessades en participar en aquesta licitació poden presentar la documentació fins al proper 22 de gener.