Torna a Manresa el cicle de dinars «SobreDones» amb la dissenyadora local Alba Martínez

Impulsat pel DEIM i el Col·legi de Periodistes, l'àpat se celebrarà aquest divendres a la cocteleria Glaç

L'encarregada d'inaugurar la nova edició del cicle 'SobreDones' serà la dissenyadora manresana Alba Martínez
L'encarregada d'inaugurar la nova edició del cicle 'SobreDones' serà la dissenyadora manresana Alba Martínez | Arxiu personal
NacióManresa
14 de gener del 2020
Actualitzat a la 13:02h
El col·lectiu DEIM (Dones Emprenedores i Innovadores de Manresa) i la Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes van estrenar, el mes de desembre, el cicle de dinars SobreDones, amb l'objectiu de posar en valor el talent femení del territori. Ara el tornaran a reprendre, i l'encarregada d'inaugurar-lo serà la jove dissenyadora manresana Alba Martínez, propietària, juntament amb la seva parella, de la marca Killing Weekend. Martínez parlarà d'aquest projecte que ja fa quatre anys que capitaneja en el marc d'un dinar que tindrà lloc aquest divendres, 17 de gener, de dues a quatre del migdia, a la cocteleria Glaç de la capital del Bages.
 
Killing Weekend, que també compta amb una botiga al carrer Sant Miquel de Manresa, va sorgir després d'un viatge que Martínez i la seva parella van fer per l'Índia, el Nepal i Tailàndia durant un any i mig. Tal com explica la dissenyadora, "treballem per a totes aquelles persones conscients que existeix allò imperfecte i que comprenen el canvi social des de la suma de petites accions que milloren els nostres entorns".
 
Per prendre part del dinar-col·loqui cal formalitzar una inscripció prèvia enviant un correu electrònic a [email protected]. El preu de l'activitat és de 18 euros, que s'han abonar per transferència, al número de compte ES17 0049 0052 6520 1038 1852.