Les festes de Sant Vicenç de Fals arrencaran dissabte amb una mostra de pastissos

La celebració també comptarà amb una missa especial a l'església del Raval

NacióManresa
20 de gener del 2020
L'Associació Cultural Recreativa (ACR) de Fals ja té a punt el programa d'activitats que es duran a terme en el marc de la celebració de Sant Vicenç, el patró de la parròquia amb el mateix nom, ubicada al bell mig del poble. La proposta que inaugurarà la festivitat serà la 23a Mostra de Cuina, que enguany es durà a terme aquest dissabte, 25 de gener, i estarà dedicada als pastissos. En aquest sentit, l'ACR de Fals convida, a totes aquelles persones que els agradi cuinar, a portar un pastís, ja sigui dolç o salat. L'activitat, que començarà a les vuit del vespre i es durà a terme en el marc d'un sopar, permetrà tastar totes les creacions culinàries, que s'acompanyaran d'un plat amb bacallà cuit per a l'ocasió de la mà dels membres de l'ACR.

Tothom que vulgui prendre part de la mostra cal que s'hi inscrigui amb antelació, enviant un correu electrònic a [email protected]. En l'assumpte hi ha de posar "Mostra de cuina". També es pot formalitzar la inscripció trucant al 652028931. El preu de l'activitat és de 10 euros (de 7 pels socis de l'ACR). Així mateix, el mateix dia 25, l'entitat lliurarà 12 euros a cada participant per les despeses dels plats preparats.

Missa especial a l'església del Raval i dinar de cloenda del Pessebre Vivent

En motiu de la Festa de Sant Vicenç, l'església del Raval acollirà, el diumenge 26 a les onze del matí, una missa especial que posarà l'accent en les obres de restauració de l'església de les Torres de Fals. L'eucaristia clourà amb la benedicció i el repartiment de la coca, que serà presentada pels Priors.

El mateix diumenge, a les dues del migdia, el casal de Fals serà l'escenari del tradicional dinar de cloenda del Pessebre Vivent del Bages, en el qual hi podran prendre part totes aquelles persones que hagin col·laborat o participat en les representacions del mític espectacle. Les inscripcions per al dinar finalitzen el 22 de gener, i s'han de fer efectives enviant un correu a [email protected] o trucant als telèfons 652028931 o 652028729.