El PDECat Bages enceta el 2020 amb la consellera Chacón i el president Bonvehí

La tradicional trobada per donar la benvinguda al nou any va comptar amb 130 assistents, una xifra rècord en la història d'aquests encontres

El PDECat Bages enceta el 2020 amb la consellera Chacón i el president Bonvehí
El PDECat Bages enceta el 2020 amb la consellera Chacón i el president Bonvehí | PDECat
NacióManresa
14 de gener del 2020
Actualitzat a les 10:39h
El PDECat Bages va celebrar, aquest cap de setmana passat, la tradicional trobada amb els associats i simpatitzants per donar la benvinguda al nou any. L'encontre, que va servir per fer un balanç del 2019 i per parlar de l'actualitat política, va comptar amb l'assistència de 130 persones, una xifra rècord en la història d'aquestes trobades.

Entre els presents hi havia Ivet Castaño, presidenta Comarcal de la formació; Àngels Chacón, consellera d'Empresa i Coneixement a la Generalitat de Catalunya, i David Bonvehí, president del partit. 

Al torn dels parlaments, Bonvehí va destacar que "malgrat els reiterats atacs per part de l'estat i de la justícia espanyola cap al poble català i els nostres drets fonamentals, Europa ens està mostrant que la justícia de veritat és una altra cosa, i això és esperançador". Chacón, per la seva banda, va posar de manifest que "tot i les dificultats que té el govern tant a nivell econòmic com pel context polític actual, no deixa de treballar en cap moment per continuar fent de Catalunya un país capdavanter en tots els aspectes possibles".