Luis Villa deixa la presidència del Cd'E Manresa davant «la greu situació econòmica que travessa el club»

Amb ell, també abandonaran l'entitat esportiva la resta de membres de la junta directiva

Luis Villa deixa la presidència del CE Manresa
Luis Villa deixa la presidència del CE Manresa | CE Manresa
NacióManresa
13 de gener del 2020
Actualitzat el 14 de gener a les 8:39h
"Amb molta tristesa i dolor", el fins ara president en funcions del CE Manresa, Luis Villa, va emetre un comunicat en el qual anunciava que dimitia del seu càrrec. El motiu que l'ha dut a prendre aquesta decisió, assegurava en l'escrit, rau en el fet que "el club està passant per una greu situació econòmica"; una situació que va arribar al límit aquest passat cap de setmana, quan l'entitat esportiva es va veure obligada a suspendre dotze partits de futbol base perquè no podia fer front als pagaments arbitrals.

Segons explica Villa, el problema de la falta de liquiditat "s'arrossega des de fa gairebé dues dècades" i, "tot i que hem fet molta feina, no hem aconseguit reconduir la situació". De fet, igual que ell, també abandonaran la gestió del club la resta de membres de la junta directiva.
Ara faltarà veure com s'organitzarà l'entitat per tirar endavant. Segons assenyalava Regió7, la solució podria passar per formar una gestora, que tot fa pensar que estaria composta per aquells socis que, des que va començar la temporada, qüestionaven la feina de Villa: "s'hauria de formar una junta gestora que convoqués una assemblea", apuntava a Regió7, tot manifestant que "jo no posaré pals a les rodes perquè és urgent que algú es faci responsable del dia a dia" de l'entitat.

Comunicat de dimissió de Luís Villa

Davant la greu situació econòmica que travessa el club en aquests moments, que ha provocat la suspensió de 12 partits de futbol base, deixo el meu càrrec de president en funcions.
Agraeixo la feina, el suport i la implicació de tots els entrenadors/es, jugadors/es, socis/sòcies, pares, mares i simpatitzants d'aquest grandiós club.

Amb molta tristesa i dolor els dic que han estat onze mesos de molta feina intentant reconduir una situació que arrosseguem des de fa gairebé dues dècades en les quals hem viscut moments molt difícils.

Les directives anirem passant, però el nostre club sempre hi serà.