El darrer film de Neus Ballús es projectarà a tres sales bagenques en el marc del Cicle Gaudí

Es tracta de "El viatge de la Marta (Staff Only)", i es podrà veure a Cardona, Sallent i Navarcles

'El viatge de la Marta (Staff Only)' es podrà veure a Cardona, Sallent i Navarcles
'El viatge de la Marta (Staff Only)' es podrà veure a Cardona, Sallent i Navarcles
NacióManresa
13 de gener del 2020
Actualitzat a les 12:10h
La Marta, de 17 anys, va de vacances a un ressort a l'Àfrica amb el seu pare i el seu germà petit. S'avorreix i prefereix passar més temps amb els joves que treballen a l'hotel que amb la seva pròpia família. Aquestes noves amistats tensaran la relació amb el seu pare i obligaran la família a parlar i mirar de comprendre's.

Aquest és l'argument del darrer film de Neus Ballús, El viatge de la Marta (Staff Only), que es podrà veure en tres sales del Bages en el marc del Cicle Gaudí, impulsat per l'Acadèmia de Cinema Català per a la difusió del cinema fet a casa nostra. Protagonitzada per Sergi López i Elena Andrada, la cinta compta amb tres nominacions als Premis Gaudí -a Millor Pel·lícula, a Millor Direcció i a Millor Actor (Sergi López)- i ja es va projectar a Manresa en el marc de la darrera edició del Festival Internacional de Cinema Social de Catalunya (CLAM).

Les sales del Bages on es podrà veure el film seran el Teatre Els Catòlics de Cardona (aquest dijous, 16 de gener, a dos quarts de nou del vespre); a l'Espai Cultural Fàbrica Vella de Sallent (el dijous 30 de gener a dos quarts de nou del vespre), i al Teatre Auditori Agustí Soler i Mas de Navarcles (el divendres 31 de gener a les nou del vespre).

Les entrades per veure la pel·lícula tenen un preu de 4,5 euros. Els menors de 18 anys, els majors de 65 i els que tinguin el Carnet Jove comptaran amb un preu especial de 3 euros. Així mateix, es farà un 2x1 per als posseïdors de la targeta del Club de la Vanguardia.
Arxivat a