​L'espai de joc familiar de la ludoteca Ludugurus amplia el seu horari coincidint amb el nou any

Fins a dia d'avui funcionava cada divendres de cinc a un quart de set de la tarda, i ara ho farà de cinc a set

​L'espai de joc familiar de la ludoteca Ludugurus amplia el seu horari coincidint amb el nou any
​L'espai de joc familiar de la ludoteca Ludugurus amplia el seu horari coincidint amb el nou any | Creu Roja Manresa
NacióManresa
13 de gener del 2020
Actualitzat a les 11:20h
La ludoteca Ludugurus, gestionada per part de Creu Roja Manresa, ofereix, cada divendres -gràcies a un conveni amb l'Ajuntament de la ciutat- un espai de joc familiar obert a la ciutadania. Fins a dia d'avui, aquest espai funcionava de cinc a un quart de set de la tarda, però veient la bona acollida per part dels manresans i manresanes, els responsables de l'equipament han decidit allargar l'horari fins a les set.
 
L'espai de joc familiar va idear-se per donar l'oportunitat, a les famílies que ho desitgessin, de gaudir de les propostes lúdiques, activitats i espectacles que s'hi ofereixen de forma gratuïta. A més, la Ludugurus comença l'any amb nous espais, com per exemple un racó dedicat al joc de construcció Kapla; una zona de perruqueria, i un racó de psicomotricitat Pikler.
 
Alhora, al llarg d'aquest trimestre s'han programat diverses activitats com un joc heurístic amb teles o un taller d'experimentació amb imants, obert a totes les famílies que hi estiguin interessades.
 
Des de Creu Roja es considera que el joc és una base pel desenvolupament i un dret pels infants i adolescents. És per això que des de la ludoteca busquen la complicitat i la implicació de les famílies, per tal de fomentar un vincle que el joc ajuda a crear.