El Cd'E Manresa continua la bona ratxa contra el Vilassar de Mar (3-0)

Els manresans han sentenciat el partir en els primers minuts

El Cd'E Manresa s'ha imposat a la UE Vilassar de Mar
El Cd'E Manresa s'ha imposat a la UE Vilassar de Mar | Cd'EM
13 de gener del 2020
Actualitzat a les 8:03h
El Cd'E Manresa s'ha imposat aquest diumenge al Vilassar de Mar per 3-0. Els manresans han fet una bona primera part, on ha aconseguit dos gols, al 2' i al 17', obra de Fran Orellana i Luque. Ha tingut el domini, els gols i la seva defensa ha estat impecable. A la segona, el domini ha estat, durant una part, visitant, gaudint d'oportunitats per retallar distàncies. Però, un cop més, la bona defensa manresana ho ha malbaratat i Walter ha sentenciat al 89'.

El partit ha començat molt bé per als interessos locals. En la primera jugada trenada pels blanc-i-vermells, un pilota llarga d'Èrik Sarmiento, es convertia en una fantàstica assistència que punxava Fran Orellana, que marcava el primer. Era el minut 2 i s'avançava el conjunt d'Andreu Peralta.

Al minut 6, l'ariet manresà gaudia de la segona oportunitat quan recuperava l'esfèric i es plantava davant del porter amb dos defenses. Obria pilota per Biel però no podien rematar la jugada. Segon avís d'un Manresa que es mostrava molt sòlid en defensa per malbaratar les tímides arribades del rival. Cert era que la possessió era visitant però això no inquietava als de la riba del Cardener.

Ja al minut 16, jugada on Luque queia, sembla que dins l'àrea, però el col·legiat assenyalava falta fora, just a fregar la línea de l'àrea gran. El xut executat pel mateix Luque acabava en el segon gol, al colar-se la pilota per sota les cames del porter visitant.

El guió de l'encontre seguia igual. Un Vilassar, a qui cada cop durava menys la possessió, i un Manresa que era letal a la contra. Passaven els minuts i les forces s'equilibraven. Al 29' era Èrik Sarmiento qui ho probava quan, després d'una cavalcada per mig camp, xutava massa alt.

El Vilassar encara no havia xutat entre els tres pals i els manresans es trobaven còmodes al verd del Congost. La pressió defensiva que mostraven era asfixiant pels visitants. Walter probava fortuna al 39', però l'atrapava el porter sense problemes. Al descans, dos gols d'avantatge pels locals.

A la represa, poc canviava la imatge dels dos equips. Al 49', Pol Busquets salvava el gol visitant quan, en un error defensiu dels poc que tenia el Manresa, el davanter blau Cano es plantava sol davant del porter manresà.

Semblava que, a l'igual que a la primera part, els visitants tenien la possessió però la defensa blanc-i-vermella seguia mostrant-se seriosa i contundent. Al 51', Peralta movia la banqueta i entrava Moha per Èrik Sarmiento. Era el primer canvi local. Soufi ho probava al 57', però el seu xut l'atrapava Pol sense dificultats. I a la següent jugada Bacari l'enviava al pal.

El Vilassar cada cop tenia més oportunitats i això podia ser preocupant per un Manresa que, en aquest tram del partit, no tenia la mateixa imatge que a la primera part, sobretot ofensivament. Al 59', Dani deixava el seu lloc a Florent i això feia canviar el dibuix de l'equip de Peralta. I al 62' Gompi buscava el gol olímpic però aquest no arribava per poc.

Al 71' era Luque qui podia haver marcat el tercer pels seus, però el seu xut sortia alt. Amb el canvi d'esquema manresà, aquests havien perdut una mica de possessió i, el tercer canvi, era de Joel Méndez per Biel. Esgotava així els tres canvis el tècnic surienc.

El xut tou i ras de Joel Méndez al 73' sortia fregant el pal dret visitant. I al 77' Fran Orellana tenia una fantàstica oportunitat d'eixamplar el marcador, però s'embolicava i el porter es feia amb l'esfèric. El Manresa estava controlant el ritme del partit i no patia en excés, llevat d'algunes jugades puntuals dels visitants. I és que la defensa local, en especial la de Solernou, estava sent espectacular.

Al 87', nova oportunitat blava, quan Pol havia d blocar un xut de Gompi. S'acabava el temps, el Vilassar premia l'accelerador i els locals apretaven les dents. I a la següent jugada, en una contra de Joel Méndez per la banda dreta, la cedia a Walter perquè marqués a plaer. Era el gol de la sentència.

Victòria per tres gols a zero que confirmen que l'equip està en bona dinàmica. La setmana vinent comença la segona volta rebent a casa al Figueres. A l'anada, victòria per 2 a 0 dels manresans. Serà el diumenge a les 12 del migdia.