​Pedro Martínez evita fer valoracions a mitja temporada

El tècnic del BAXI Manresa ja pensa en el partit contra el Turk Telekom

​Pedro Martínez evita fer valoracions a mitja temporada
​Pedro Martínez evita fer valoracions a mitja temporada | Joaquim Alberch
Xavier Sucarrats/Joel Peña
12 de gener del 2020
Actualitzat a les 20:33h
Pedro Martínez, tècnic del BAXI Manresa, no ha volgut fer cap valoració a la meitat de la fase regular malgrat la cinquena victòria seguida a la lliga Endesa. L'entrenador prefereix centrar-se en el què ha de venir i ja té el cap posat en el duel del proper dimecres a la pista del Turk Telekom. L'objectiu dels manresans és quedar en un dels primers llocs del grup A a la Basketball Champions League. L'únic aspecte valoratiu que ha fet Martínez ha estat per comentar que veu l'equip per sobre del què es pensava. Ara tocarà mantenir-ho. El marge sobre el descens no el considera definitiu en cap cas. "De la mateixa manera que portem un més i mig molt bo també podem agafar una mala ratxa", ha comentat el tècnic.  

Tampoc s'ha esplaiat massa en les baixes. Les considera una mala jugada però part del joc. Per això és important no pensar-hi massa i creure en les possibilitats de l'equip. Això és el què han fet els jugadors i per aquest motiu ha felicitat la seva plantilla. 

La defensa ha estat un element clau. Sobretot a la segona part i en especial al darrer període. Aleksander Cvetkovic ha fet una gran labor fins que ha quedat eliminat en una de les poques males decisions defensives del base serbi. Una altra clau ha estat el triple de Guillem Jou quan el partit arribava al final. Els tres punts del llagosterenc han donat fe al BAXI Manresa i han fet mal al Morabanc Andorra. 

Respecte Ryan Toolson, no sembla que tingui res greu però tot dependrà de les sensacions del jugador. 

Ibon Navarro tampoc valora la primera volta a l'espera de saber si serà a la copa

L'entrenador del Morabanc Andorra, Ibon Navarro, ha felicitat el BAXI Manresa per una treballada victòria. El tècnic ha vist un partit igualat fins als darrers dos o tres minuts. "Hem fallat dos tirs oberts i el BAXI Manresa ha estat encertat", ha comentat Navarro. L'entrenador visitant considera que els bagencs han arribat al final del parrit amb més energia. 

Fer una valoració sense saber si el seu equip serà a la copa del rei és una tasca complicada però "tenir nou victòries i poder ser a la copa és prou bo". 

Navarro ha acabat la roda de premsa donant la raó al seu segon, Paco Vázquez, que a la prèvia havia afirmat que el BAXI Manresa era el millor equip de la competició en relació qualitat-pressupost. 

Luka Mitrovic: "Tant és qui jugui, confiem en tots els jugadors i avui ens ha sortit tot"

El vestidor del BAXI Manresa ha sigut avui una autèntica festa. L'eufòria dels més joves de l'equip s'ha unit a l'orgull dels veterans i l'ambient que es respirava era de clara harmonia entre tots els jugadors. Un d'ells, Luka Mitrovic, ho ha explicat amb paraules: "guanyar l'Andorra és absolutament increïble. No tinc paraules". El pivot és un clar exemple de l'alegria que ha significat pel BAXI Manresa la cinquena victòria consecutiva en lliga. Ha admès que els dona ganes per seguir treballant i continuar sumant tantes victòries com sigui possible.

Endinsant-se en el partit, Mitrovic ha dit que l'equip està en un molt bon moment i que, tot i les baixes, els jugadors han sabut jugar al 100%. "Tant és qui jugui, confiem en tots els jugadors i avui ens ha sortit tot" ha sentenciat el pivot serbi Juampi Vaulet ha volgut tocar més de peus a terra i ha explicat que el partit ha sigut molt igualat. El factor clau, però, ha sigut l'actitud. "Sabíem que hem jugat els dos primers quarts amb por i després del descans hem sortit convençuts que volíem endur-nos el partit", ha explicat l'argentí. De l'encert que ha tingut l'equip de cara a cistella l'últim quart, Vaulet ha comentat que el BAXI Manresa ha defensat molt bé i això els ha donat tranquil·litat en atac.

Per part de l'Andorra, l'exjugador del BAXI Manresa Dejan Musli ha explicat que el partit ha tingut dues parts diferents. La primera han sigut els vint primers minuts on el Morabanc Andorra ha marcat el ritme del partit. La segona han sigut els últims vint on el Manresa ha aconseguit endur-se'l perquè ha defensat millor i agafar més rebots.
Arxivat a