El BAXI Manresa vol tancar la primera volta mantenint el ritme davant l'Andorra

Ryan Toolson està a plena disposició de l'equip

El BAXI Manresa s'enfrontarà a l'Andorra
El BAXI Manresa s'enfrontarà a l'Andorra | J. Alberch
11 de gener del 2020
Actualitzat a les 10:41h
Canvi de xip. El BAXI Manresa  aparca  la  Basketball  Champions  League  per  centrar-se novament en l'ACB  i tancar la primera volta rebent el  Morabanc  Andorra (dissabte, 20.30h.  Movistar  Deportes). Sorprenentment, malgrat que diversos equips es juguen les tres darreres places per a la copa del rei, la jornada no serà unificada. Això no ha de preocupar un equip manresà ja sense opcions  de ser a Màlaga el proper mes de febrer. La intenció del conjunt entrenat per Pedro Martínez és refermar el bon moment de joc i resultats i ampliar  la distància respecte els equips que tanquen la classificació.  El duel directe entre el Fuenlabrada i el  Betis  i la visites del Real Madrid i l'Unicaja de Màlaga a les pistes del Movistar Estudiantes i l'UCAM Múrcia ho fan possible.  
  
Martínez haurà de descartar un jugador dels tretze que té disponibles un cop s'ha fet oficial que Yankuba Sima marxa cedit fins a final de temporada a l'Ourense de la lliga LEB. El tècnic encara no ha decidit qui serà el descartat i apurarà la decisió fins dissabte a les dues del migdia. No serà en cap cas una decisió condicionada per problemes físics ja que Ryan Toolson està a total disposició de l'equip. 

Descartar cada setmana un jugador “no és la situació ideal però ho intentem fer amb la millor cara possible i sense queixar-nos massa en públic”, explica Martínez. El tècnic, per tant, s'ho agafa amb filosofia. 
  
El  Morabanc  Andorra és un dels equips implicats en la lluita per ser a la copa del rei. Els pirinencs depenen de sí mateixos i en cas de victòria es classificaran de forma automàtica.  Si perden,  Ibon  Navarro i els seus hauran d'estar pendents d'altres resultats. Els andorrans arriben en dinàmica guanyadora després de derrotar de forma clara el Joventut i el  Tecnyconta  Saragossa. Tot i això, el  Morabanc  Andorra va caure dimecres a l'Olímpic de Badalona  després de desaprofitar un avantatge de 16 punts. Navarro compta amb un seguit de jugadors amb molt d'ofici.  Clevin  Hannah i  Jeremy  Senglin  es complementen molt bé a la posició de base. A l'exterior, David Walker, David Jelinek i Dejan  Todorovic  són uns especialistes difícils d'aturar quan agafen l'ona. Mentre que el gran referent a l'interior és una cara coneguda al Nou Congost: Dejan Musli.
Arxivat a