La programació d'Imagina't tornarà dissabte al Kursaal amb l'espectacle de titelles «Xim»

Es podrà veure a la sala petita en dues sessions: una a dos quarts de sis de la tarda i l'altra a dos quarts de set

La programació d'Imagina't torna dissabte al Kursaal amb l'espectacle de titelles «Xim»
La programació d'Imagina't torna dissabte al Kursaal amb l'espectacle de titelles «Xim» | Promocional
NacióManresa
09 de gener del 2020
Actualitzat a la 13:24h
La programació per a públic familiar organitzada per Imagina't inicia una nova temporada aquest dissabte, 11 de gener, amb l'espectacle de titlles Xim, de la companyia Titelles de Lleida, que es podrà veure a la sala petita del Kursaal en dues sessions: una que començarà a dos quarts de sis de la tarda i una altra que ho farà a dos quarts de set.
 
Xim és un petit ximpanzé, simpàtic i un pèl trapella que s'ha perdut. Per això, acompanyat de la seva titellaire, viatjarà per tot arreu dins d'una caseta-carretó, amb l'esperança de retrobar la seva família. Es tracta d'un espectacle de petit format adreçat als més menuts, on es desplega un joc escènic, poètic i divertit, que segueix les traces de la rutina diària dels infants, amb el suport d'un músic.
 
Les entrades per veure Xim tenen un preu únic de 6 euros i es poden comprar anant presencialment a les taquilles del Kursaal o per internet, a través d'aquest enllaç. El proper espectacle de la programació d'Imagina't serà Gnoma, de la companyia Pea Green Boat. Tindrà lloc l'1 de febrer, a dos quarts de sis de la tarda, a l'Espai de la Plana de l'Om.