Educació

L'institut Lacetània dedica una setmana a la sensibilització contra el maltractament animal

S'han fet diferents accions en les quals hi han pres part voluntaris de la protectora de Manresa

per NacióManresa, Manresa | 9 de gener de 2020 a les 11:11 |
Alumnes de Visual i Plàstica han fet una acció artística creant una guineu a partir de postits amb missatges i dibuixos dels estudiants d'ESO | Catpress
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de gener de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'institut Lacetània de Manresa ha organitzat la primera Setmana Lacetània contra el maltractament animal, una setmana d'activitats dedicades a sensibilitzar i fomentar el respecte cap als animals coincidint amb el dia internacional dedicat a aquesta matèria, que se celebra cada any el 10 de desembre. En aquest sentit, durant aquests dies, el centre ha rebut la visita de col·laboradors externs que han portat a terme accions amb els alumnes. Entre altres, han ofert xerrades Guadalupe Màrquez, exalumna del centre, biòloga ambiental i voluntària de la protectora d'animals de Manresa, i Maribel Vilà, col·laboradora habitual de la protectora que porta a terme activitats terapèutiques amb animals.

Els alumnes del departament de Visual i Plàstica de l'institut manresà han fet una acció artística creant una guineu a partir de postits amb missatges i dibuixos dels estudiants d'ESO. El centre també ha rebut la visita de la gosseta Pipa, que ha compartit temps amb els alumnes i els ha sensibilitzat sobre la importància del respecte i la cura dels animals, començant per les mascotes i passant pels que viuen a les granges, s'usen per fer experiments en laboratoris o estan en perill d'extinció.

 

Participació