Decathlon Manresa organitza tres activitats aquest mes de gener

Se celebraran xerrades, tallers i tests de producte relacionats amb els esports d'hivern i una sortida a La Molina

Redacció
09 de gener del 2020
Actualitzat a les 8:51h
Aquest mes de gener, Decathlon Manresa organitzarà tres esdeveniments relacionats amb l'esport per aportar un valor afegit als seus usuaris. Durant el mes se celebraran xerrades, tallers i tests de producte relacionats amb els esports d'hivern a càrrec de venedors tècnics de les diferents disciplines.

Aquest mateix dissabte, 11 de gener, es realitzarà una xerrada tècnica en la que es parlarà de tot allò necessari per a practicar raquetes de neu amb la major seguretat, comfort i materials. El senderisme a la neu amb raquetes està de moda i l'equip d'esports de muntanya de Decathlon Manresa pretén donar totes les claus per a la iniciació a aquesta disciplina. El cap de setmana següent, 18 i 19 de gener, coincidiran dos esdeveniments relacionats amb els esports d'hivern.

Per una part, la segona edició de la temporada de la Wed'ze Experience a l'estació d'esquí de La Molina (dissabte i diumenge de 9 a 15.30h), que permetrà als usuaris testar el material d'esquí i snow. Els clients que s'hi inscriguin podran gaudir d'un descompte en el forfait de dia a La Molina, per un preu de 27'50 euros i 3 euros de l'assegurança inclosa obligatòria. A més tindran a la seva disposició un equip de tècnics que donarà assessorament, ajustarà els esquís i resoldrà tots els dubtes que tinguin els clients.

En segon lloc, tindrà lloc un taller de manteniment i encerat de material d'esquí i snow a càrrec d'un venedor expert, que es realitzarà a la mateixa botiga Decathlon Manresa dissabte 18 a les 17h.

La inscripció a qualsevol dels esdeveniments és absolutament gratuïta i es pot realitzar a la mateixa botiga o bé a través de la web de Decathlon en l'apartat d'esdeveniments.