Grup Ini6 tanca les dues botigues Garoina de Manresa

La marca Garoina manté la presència al territori amb les botigues de Santpedor i Sant Fruitós de Bages

Un establiment Garoina
Un establiment Garoina | Garoina
Redacció
07 de gener del 2020
Actualitzat a la 13:24h
Les dues botigues Garoina de Manresa, situades al Passeig Pere III i al carrer Alcalde Armengou, tanquen portes aquest mes de gener després que l'empresa propietària, el grup manresà Ini6, hagi decidit centrar els seus esforços en el desenvolupament de noves vies de negoci relacionades amb el comerç en línia.

La marca Garoina continuarà present al territori a través de les botigues de Sant Fruitós de Bages i Santpedor, que mantenen la seva activitat habitual com a establiments de referència en la venda de peix i marisc fresc i congelat. La nova estratègia de l'empresa passa per reduir el nombre de botigues físiques i explorar noves oportunitats i nous canals de venda dins d'un futur digital, amb l'ajuda imprescindible dels comerços físics.

El tancament de les botigues Garoina de Manresa tindrà una afectació mínima dins de la companyia, ja que els dos establiments representen un percentatge molt petit de la facturació general del grup. Pel que fa a l'ocupació, a la majoria dels treballadors se'ls hi ha ofert la recol·locació a d'altres llocs de treball dins de l'empresa.