El conseller Puigneró visita els Pastorets de Súria

Es dona la circumstància que el seu pare havia representat el paper de Simeó a Súria cap a la dècada del 1960

El conseller Jordi Puigneró a dalt de l'escenari dels Pastorets de Súria
El conseller Jordi Puigneró a dalt de l'escenari dels Pastorets de Súria | FCS
Redacció
02 de gener del 2020
Actualitzat a les 20:25h
El passat 1 de gener, els Pastorets de Súria van començar l'any amb la visita del conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya, Jordi Puigneró i Ferrer. Amb arrels familiars surienques, Puigneró va assistir a la representació teatral la tarda de cap d'any acompanyat de la seva família. Es dona la circumstància que el seu pare havia representat el paper de Simeó a Súria cap a la dècada del 1960, i que el seu avi va ser -durant un temps el porter de la mateixa sala de teatre.

En el moment de les cobles d'en Lluquet i en Rovelló, l'actor que interpretava el paper de Lluquet, va cantar-ne una agraint la visita del conseller.

En acabar l'espectacle, Puigneró va pujar a l'escenari per dirigir unes paraules a tots els assistents i participants de l'espectacle. Va recordar les nombroses vegades que havia vist els Pastorets de Súria "quan era petit" i ja de més gran i va felicitar a tots els implicats en l'obra: músics, tramoies, actors, encarregats de la sala... per tota la feina feta i per la qualitat de l'espectacle, posant èmfasi en la interpretació en viu de la música com a tret diferencial dels Pastorets suriencs.

"Els Pastorets i les Caramelles són les dues festes que no et pots perdre de Súria" va concloure Puigneró. Per tancar l'acte, es va interpretar el cant dels Segadors i el conseller Puigneró va signar al llibre d'honor del Foment Cultural de Súria.

Dues últimes funcions de la temporada

Els Pastorets de Súria clouran la temporada amb dues funcions més, el proper dissabte 4 de gener i el dia de Reis, 6 de gener, a les 6 de la tarda. Des del dia de Nadal, en les cinc funcions que ja s'han representat, han passat prop de 800 espectadors per l'espectacle, que compta amb més de 300 participants.
Arxivat a