Reis

La Cavalcada de Reis de Navàs estrenen carrosses i amplien comparses pel 75è aniversari

Un altre dels canvis més vistosos serà a l'escenari, atès que hi haurà una escenografia i decoració diferents

per Redacció , 2 de gener de 2020 a les 18:32 |
La cavalcada de Reis de Navàs incorporarà novetats | AjNvs
Amb motiu de la celebració del 75è aniversari de la Cavalcada de Reis de Navàs, la comissió organitzadora ha preparat una rebuda especial de Ses Majestats els Reis d'Orient, que farà encara més màgica i especial la nit del 5 de gener.

Acompanyats per una comparsa de més de 200 persones, la més alta dels últims anys pel fet que s'ha obert la participació a totes aquelles persones que ja hi havien estat, els Reis d'Orient també vindran acompanyats de més música, ja que s'ha ampliat la banda.


La principal novetat, però, es veurà en les tres carrosses, que seran completament noves; obra dels escultors i escenògrafs Toni Mujal i Montse Morrelles, les carrosses es basen en les formes modernistes. Un altre dels canvis més vistosos serà a l'escenari, atès que hi haurà una escenografia i decoració diferents.

Tots aquests canvis s'engloben en el 75è aniversari de la Cavalcada, però també amb l'objectiu d'anar modernitzant la festa, dins de la tradició; uns canvis que ja van començar l'any passat, amb el canvi de data dels Patges Reials, enguany el 29 de desembre, i la més important, obrir l'opció a que les dones puguin fer de rei.

 

Participació