El festival MAM seguirà amb els «aperitius artístics» abans dels concerts de jazz

El circuit oferirà un concert mensual fins a juny amb alguns dels millors músics de jazz del país

Organitzadors del MAM durant la seva presentació el passat 28 de desembre
Organitzadors del MAM durant la seva presentació el passat 28 de desembre | MAM
Redacció
02 de gener del 2020
Actualitzat a les 11:27h
El passat 28 de desembre, l'equip organitzador del MAM va arranjar presentar a la sala Mestre Blanch de Manresa la nova edició del festival MAM, que portarà a la capital del Bages un concert mensual de gener a juny amb alguns dels millors músics de jazz del país, així com els "aperitius artístics" (petites actuacions a l'inici dels concerts) a càrrec de diversos artistes locals.

Així el MAM es presenta com una amalgama de jazz, dansa, pintura, fotografia, teatre, màgia i poesia, però també d'enocultura i gastronomia, gràcies a la col·laboració especial dels Vins de DO Pla de Bages.

En aquesta edició el MAM també porta algunes novetats com ara el servei de venda d'entrades online gràcies al Kursaaal i la nova web www.mam.cat.

Per rematar la passada jornada de presentació la sala es va omplir de jazz i bona música interpretada pels mateixos organitzadors i un bon grapat de músics del Bages, que va esdevenir una jam session d'allò més engrescadora, acompanyada de vins del Pla de Bages, montaditos i algunes mostres de pintura dels artistes plàstics que col·laboren amb el festival.