Cafè a canvi de bitllets de bus urbà usats, l'aposta de Diesa per promoure la sostenibilitat a Manresa

Es tracta d'un projecte pioner a la ciutat que busca fomentar el transport públic i el reciclatge

Cafè a canvi de bitllets de bus urbà usats, l'aposta de Diesa per promoure la sostenibilitat a Manresa
Cafè a canvi de bitllets de bus urbà usats, l'aposta de Diesa per promoure la sostenibilitat a Manresa | Catpress
NacióManresa
31 de desembre del 2020
Actualitzat a les 12:19h
Diesa Restauració ha engegat un projecte pioner a Manresa amb l'objectiu de fomentar la sostenibilitat i l'ús del transport públic urbà. En aquest sentit, el bar Òscar serà el primer establiment del grup en posar en marxa aquest servei, com a prova pilot; un servei que consistirà en convidar a un cafè a tots aquells clients que portin la seva targeta de bus usada com a mesura de reciclatge. Al mateix temps, aquests clients també podran adquirir la seva nova targeta de bus urbà a l'establiment, ja que el bar en qüestió es convertirà en un punt de venda.

Segons els responsables de Diesa, "aquest servei és una iniciativa per donar impuls a la sostenibilitat i oferir als clients la possibilitat de venir al centre en bus i descongestionar el trànsit i disminuir les emissions de CO2". En la mateixa línia, Diesa també afirma que aquesta és una prova pilot i que la idea és portar-la a altres establiments del grup, per tal d'oferir diverses opcions als clients per reciclar targetes i obtenir-ne de noves.

Amb aquesta pionera iniciativa, Diesa, que compta amb una vintena d'establiments al Bages, espera aportar el seu granet de sorra per millorar el medi ambient i el trànsit al centre, oferint un espai als clients on reciclar mentre els conviden a un cafè, descansen de fer les compres o de passejar pel centre i compren la seva nova targeta de bus urbà per tornar ràpidament a casa. Es tracta d'una original aposta pel transport públic urbà i la sostenibilitat, en un moment en què és més important que mai. La iniciativa compta amb la col·laboració de Cafès Gener.