La Cavalcada de Sant Vicenç comptarà, per primer cop en la seva història, amb un rei Baltasar negre

La comitiva, formada per sis carrosses, repartirà més de 500 quilos de caramels

La Cavalcada de Sant Vicenç comptarà amb un rei Baltasar negre
La Cavalcada de Sant Vicenç comptarà amb un rei Baltasar negre | AjSVC
NacióManresa
31 de desembre del 2020
Actualitzat a les 11:16h
Sant Vicenç de Castellet ja ho té tot a punt per viure, aquest diumenge, 5 de gener, la tradicional Cavalcada de Reis; una cavalcada que per primer cop en tota la seva història comptarà amb un rei Baltasar negre, concretament d'origen senegalès. Aquesta novetat és fruit de l'acord entre l'Associació Cavalcada de Reis i l'Associació de Fraternitat, formada per persones senegaleses establertes al municipi en qüestió. L'entesa s'emmarca en la campanya Un Baltasar de veritat que impulsa el col·lectiu Casa Nostra Casa Vostra arreu del país. 

El recorregut

La comitiva reial, que repartirà més de 500 quilos de caramels i incorporarà un total de sis carrosses, iniciarà el seu recorregut a dos quarts de set de la tarda, entrant pel pont d'accés a Sant Vicenç. Des d'allà, travessarà el municipi passant per l'avinguda Secretari Canal i, un cop al Bar Ramoneda, farà mitja volta i tornarà al centre del poble per arribar a la plaça Clavé, on tindrà lloc el final de festa amb la participació dels romans i la salutació de Ses Majestats a dos quarts de nou del vespre.

La Cavalcada de Reis és organitzada per l'Associació Cavalcada de Reis i compta amb el suport de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet.