La Policia Local deté, per quart cop en un mes, un jove de Manresa per robatori amb força i receptació

El darrer arrest va tenir lloc durant la tarda de diumenge al Centre Històric de la ciutat

La Policia Local deté, per quart cop en un mes, un jove de Manresa per robatori amb força i receptació
La Policia Local deté, per quart cop en un mes, un jove de Manresa per robatori amb força i receptació | Cedida
NacióManresa
30 de desembre del 2020
Actualitzat a les 12:19h
Agents de la Policia Local de Manresa van detenir, aquest passat diumenge, 29 de desembre, a la tarda, un veí de la ciutat de 18 anys com a presumpte autor d'un delicte de receptació, que consisteix en aprofitar-se de béns que procedeixen d'un delicte contra la propietat. El jove, que durant aquest mes de desembre ja havia estat detingut tres vegades més, va ser interceptat per la policia de la ciutat a dos quarts de sis de la tarda. En aquell moment, ell, juntament amb dos nois més, estava caminant pel Centre Històric de la ciutat, i quan va veure que una patrulla d'agents es dirigia cap on era ell, va girar cua per esquivar-los.

Aquest comportament sobtat va fer sospitar els agents, que van decidir identificar els tres joves. Quan va ser el torn del de 18 anys, van trobar que duia un telèfon mòbil que era idèntic a un que s'havia robat en un comerç de la ciutat la setmana anterior. Davant d'això, i després de comprovar que es tractava del mòbil robat, la policia va detenir-lo per receptació.

Els altres tres delictes en el qual, presumptament, el jove havia estat implicat en el darrer mes van tenir lloc els dies 7, 19 i 28 de desembre.