El Pessebre Vivent del Bages ja supera els 2.700 visitants quan encara queden 3 dies de representacions

L'organització oferirà sessions els dies 1, 4 i 6 de gener a la tarda

La 41a edició del Pessebre Vivent del Bages acomiada el 2019 amb 2.700 visitants
La 41a edició del Pessebre Vivent del Bages acomiada el 2019 amb 2.700 visitants | Pere Fontanals
30 de desembre del 2020
Actualitzat a les 14:46h
Encara falten tres dies de representacions per saber, amb exactitud, el nombre d'espectadors totals de la 41a edició del Pessebre Vivent del Bages, popularment conegut com el Pessebre Vivent de les Torres de Fals. De moment, però, l'organització ja compta amb les dades del públic que l'ha visitat al llarg de les vuit funcions que s'han dut a terme fins ara (una el 21 de desembre, una el 22 i dues els dies 26, 28 i 29), i que ascendeix als 2.700 visitants, una xifra lleugerament superior a la d'anys anteriors.

Segons explica Francesc Parcerisas, de l'Associació Cultural Recreativa (ACR) de Fals, el motiu d'aquest increment d'espectadors es pot deure a diversos factors: "el temps ha acompanyat i s'ha fet una molt bona feina de difusió", manifesta, tot apuntant que "un punt d'influència potser també l'ha tingut el fet que el Pessebre Monumental del Casino d'enguany s'hagi ambientat en les Torres de Fals".

D'aquests 2.700 espectadors, ressalta Parcerisas, "la majoria no són de la comarca del Bages", sinó que provenen "d'altres indrets del país"; un fet que, assenyala, "demostra que el nostre Pessebre Vivent és conegut arreu del territori". 

Si bé en les darreres edicions el dia amb més afluència de públic havia estat el de Sant Esteve (26 de desembre), enguany, el que ha comptat amb més visitants ha estat el diumenge 29: "vam arribar pràcticament a les 800 persones", diu Parcerisas, que assegura que la xifra podria haver estat més alta "però hi va haver gent que, com que en la primera sessió es va quedar sense entrada, va decidir marxar perquè no volia o no podia esperar-se al segon passi". 

Dies i hores de les representacions de gener

El Pessebre Vivent del Bages reprendrà les funcions el dia 1 de gener i n'oferirà, també, el 4 i el 6. Totes elles començaran a dos quarts de set de la tarda, i és possible que, "veient com s'estan venent les entrades per internet, pel dia 4 n'oferim una d'extra a dos quarts de vuit del vespre", avança Parcerisas. 

El preu de l'entrada és de 10 euros, però hi ha diversos descomptes. En aquest sentit, els nens i nenes menors de 5 anys que tinguin el carnet del Club Súper 3 hi entraran gratuïtament; els infants d'entre 6 i 12 anys hauran de pagar 6 euros, i els majors de 65 anys l'entrada els quedarà a 9 euros. També hi haurà descomptes per a grups (de més de 20 persones), a un preu de 8 euros per barba. S'efectuarà un 10% de descompte si es compren les entrades per internet (a través d'aquest enllaç) o s'imprimeix el programa del Pessebre Vivent.