El Pessebre Vivent del Pont Llarg guanya públic i fluïdesa en una edició renovada

La 8a edició del pessebre de Sant Esteve supera els 2.700 visitants en un sol dia

El Pont Llarg va viure la 8a edició del seu pessebre vivent
El Pont Llarg va viure la 8a edició del seu pessebre vivent | J. Fontanals
Redacció
27 de desembre del 2019
Actualitzat a les 23:28h
La 8a edició del Pessebre Vivent del Pont Llarg va rebre més de 2.700 visitants durant la tarda-vespre de Sant Esteve. Malgrat aquest fet, l'acte va millorar en fluïdesa, fruit del canvi de recorregut que va preparar l'organització i a que el públic va anar arribant de forma més esglaonada, segons van explicar els organitzadors.

Aquesta edició del pessebre vivent presentava moltes millores en la decoració, sobretot en les façanes de les construcció que l'acompanyen, per a les quals des de l'organització es van documentar per reproduir, al detall, l'ambientació de l'època. Per millorar el trànsit del públic, l'establia ha perdut el seu lloc preeminent al turonet de la Torre de l'Oms i s'ha situat al final de tot.

Impulsat i coordinat per la Parròquia de l'Esperança, el Pessebre Vivent del Pont Llarg ha comptat amb la participació del Grup de teatre El Teló, el Grup Escènic Nostra Llar del Poble Nou, Nobles de l'Aixada, Casal Cultural de Dansaires Manresans i Armats de Manresa, i més de 200 figurants.

Seguint en la línia de les edicions anteriors, l'organització ha tornat a impulsar el concurs de recerca del caganer per als més petits de casa, i el concurs de fotografia d'Instagram per a totes les edats.