El CN Minorisa guanya a Granollers per abandonar la cua de la classificació (4-8)

Els manresans van ser més forts en els moments claus del partit

24 de desembre del 2019
Actualitzat a les 18:49h
Guillem Lafoz va ser la figura del partit
Guillem Lafoz va ser la figura del partit | Simón Noguera
El CN Minorisa de Calvo va aconseguir un triomf molt necessari a la piscina del CN Granollers B per 4-8. La victòria els permet, en primer lloc, abandonar el darrer lloc de la classificació, i en segon, seguir en la lluita per eludir les places de play-off de descens.

El partit va començar amb un empat a zero gols en el primer quart, com si ambdós equips es tantegessin. Tot i així, els manresans van haver de salvar dues inferioritats numèriques.

Després del primer descans de dos minuts, els del Vallès van inaugurar el marcador amb només 11 segons del quart jugats. Van tardar 4:30 minuts per a empatar els bagencs, amb gol de Mayol. Aquest empat va animar els de la riba del Cardener que, amb gols de Masplà, Puerta, de penal, i de nou Masplà, a manca de 8 segons per arribar a la meitat del partit, van deixar el marcador 1-4 al descans.

Semblava que el partit s'encarava bé per als minoristes, però el tercer quart va ser molt estrany. D'entrada ambdós equips van desaprofitar una pena màxima, després una superioritat per banda. Semblava que s'arribaria a la fi del període sense que es mogués el marcador, però a manca de 17 segons, els amfitrions aconseguien el gol que els permetia apuntar-se el parcial i situar-se 2-4 a manca dels darrers vuit minuts.

La pressió pels jugadors manresans, encara va ser més alta, ja que només 12 segons després d'iniciar-se el període, els de casa anotaven el 3-4. Llavors sorgí la figura de Lafoz, que primer en superioritat, feia el 3-5, i després que els manresans desaprofitessin una nova pena màxima, el mateix Lafoz en transformava el quart que els arbitres els atorgaven per posar el 3-6. Una nova superioritat no aprofitada va fer que en lloc de sentenciar el partit amb el 3-7, el Granollers B se situés 4-6. El protagonista del darrer període, Lafoz, no va permetre que anessin més enllà a l'anotar el 4-7, que en el darrer sospir. Villaró, actuant com a porter davanter feia el 4-8, la cirereta del pastis que feia tancar l'any esperançats i amb moral de cara a la resta de temporada.

Arbitratge a càrrec de JJ Aymerich i A Farré. Van assenyalar cinc exclusions i tres penals a jugadors locals per quatre expulsions i dos penals als visitants.

Parcials: 0-0, 1-4, 1-0, 2-4.

Alineacions i golejadors:

CN Granollers B: R Requena, M López 2, G Torres, J Ventura, J Agramunt, C Presco, S Gimeno, R Garcia 1, D Fernández, P Fuera, N Cordero i J Agüero.
CN Minorisa: I Prieto, ME Bianco, M Puerta 1, R Ruiz, G Lafoz 3, O Muns, X Pelegrín, I Ruiz, E Masplà 2, A Batanés, LL Mayol i Ll Villaró 1.