Els veïns desallotjats arran de l'incendi al bloc de Sallent segueixen sense poder tornar a casa

El foc no malmet l'estructura de l'edifici com es temia, però es mantindrà precintat fins que les asseguradores se'n facin càrrec

Imatge de l'incendi en un pis de Sallent
Imatge de l'incendi en un pis de Sallent | Bombers
Redacció
23 de desembre del 2019
Actualitzat a les 16:25h
Les quatre persones que l'incendi de diumenge en un bloc del carrer del Cós de Sallent va obligar a desallotjar hauran de seguir vivint a casa de familiars. L'alcalde de la població, Oriol Ribalta, ha explicat a l'ACN que no hi ha risc que l'edifici caigui a terra, però es mantindrà precintat i els veïns no podran tornar a casa fins que les asseguradores es facin càrrec del sinistre.

D'altra banda, el foc que va començar diumenge a la segona planta del bloc va provocar que un cinquè veí fos evacuat en estat greu. A hores d'ara, tot i que segueix ingressat a l'hospital, el seu diagnòstic és estable.

El foc va destruir totalment el pis de la planta dos, es va estendre pel pati de llums, i va acabar afectant també les habitacions dels pisos de les plantes tres i quatre, així com un bar de la planta baixa.

El foc va començar a tres quarts d'una del migdia per causes que encara es desconeixen i es va donar per extingit a un quart de sis de la tarda. Els Bombers hi van destinar vuit dotacions i una autoescala amb què es va rescatar els veïns.